5% Nutrition Rich Piana - 5150

Продукти
72,00 лв. 62,90 лв.
 • Марка: 5% Nutrition Rich Piana
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Азотен бустер 5150 Legendary Series на Рич Пиана доставя 400 мг кофеин в доза, плюс революционна енергия и ноотропния Cocoabuterol.
 
5% Nutrition 5150 е мечтата на стим-наркомана преди тренировка; мегадозирани и персонализирани, за да ви накарат да полудеете във фитнеса, както никога досега. 5150 ви дава повече от чиста енергия; тя ще ви даде плашещо помпане и венозност, фокус, който можете да режете с нож, и всичко това със страхотен вкус и лесно смесване. Отпуснете се и атакувайте тренировката си по начина, по който искате с предтренировъчната формула, създадена за хардкор тренировки в стил 5% .
 
 
Характеристики и предимства на 5% Nutrition Rich Piana - 5150
 
 • 8 вида кофеин
 • 4 грама цитрулин
 • L-цитрулин
 • Бета аланин
 • Таурин
 • Тирозин
 • Витамини и минерали
 
 
ДОБРЕ ДОШЛИ В 5150 ЛЕГЕНДАРНА СЕРИЯ ЗА НЕЧОВЕШКА ЕНЕРГИЯ В ЗАЛАТА!
 
 
azoten-buster-5150-rich-piana-5%
 
 
Ако сте истински майстор на занаята и лифтингът е вашият живот, тогава вече знаете, че 5%  е единственият НАЧИН НА ЖИВОТ, с който да растете. Самото име на този продукт трябва да предупреждава достатъчно, че се насочвате към по-дълбоки води.
 
 
Какво е значението на 5150?
 
 
Първоначално Рич Пиана е използвал името „5150“ за тази предтренировка със свръхвисок стимулант, защото е искал да каже, че този бустер не е за обикновените, а само за сериозните вдигачи сред нас. И докато Рич не намекваше, че приемането на няколко лъжици от 5150 преди тренировка ще доведе до 72-часово „неволно психиатрично задържане“, той искаше да предаде, че този продукт означава сериозна работа!
 
 
Отегчени ли сте от други предтренировъчни продукти, след като сте ги „опитали всички“, преди да получите наистина здрав ефект?
 
 
Резултатите, които търсите, надхвърлят ли нормалните условия на тренировка и целите на обикновен трениращ?
 
 
Трябва ли да се съсредоточите и заредите с енергия вашата тренировка, като същевременно хидратирате мускулите си и поддържате тялото си анаболно?
 
 
Ако отговорът е да, тогава може да сте изпълнили квалификациите, за да започнете да тренирате като истински 5% манияк; да влезете в територията, където само малцина виреят: масова територия на чудовища. Ако рутинно търсите болката от дълга тренировка и рутинно трябва да бъдете забелязани от поне двама по-малки изроди от фитнеса, тогава бихме искали да ви приветстваме в 5150 Legendary Series High-Stim Pre-Workout.
 
 
5150-5%-rich-piana
 
Кофеинов комплекс Stim-Crazy - 513 mg
 
 
Състои се от безводен кофеин, дикофеин малат, теобромин, зелен чай, екстракт от йерба мате, екстракт от гуарана, екстракт от зелено кафе на зърна и екстракт от готу кола. Това е точна комбинация от осем вида кофеин, произведен специално за създаване на гладка, разширена енергийна крива, като същевременно ефективно елиминира треперенето на кофеина и „кофеиновия срив“, който придружава повечето продукти с високо съдържание на кофеин.
 
 
Новата и подобрена 5150 Legendary Series High-Stim Pre-Workout пристигна. Тази заредена формула отново ще подреди стим-зависимите! Само с една лъжичка от 5150 над 400 мг общ кофеин ще започне да се задържа и да тече през вените ви. Подгответе се за следващото, като се впуснете в сесия във фитнес залата, подхранвана от смес от кофеин от 8 източника:
 
 
COCOABUTEROL®
 
 
Алкалоиден екстракт от какао (Theobroma caco L.) Cocoabuterol® е нова хранителна добавка за отслабване и за активиране на термогенното изгаряне на мазнини в тялото, като същевременно повишава вашата енергия и настроение. Естествените алкалоиди в Cocoabuterol® могат значително да увеличат cAMP чрез бета-адренорецептор, който активира термогенното изгаряне на мазнините и функциите за изграждане на мускули. Това означава изгаряне на мазнини ПЛЮС подкрепа за изграждането на чиста мускулна тъкан без странични ефекти.
 
В сравнение с кофеина, Cocoabuterol® няма остротата, често асоциирана с кофеина, докато трае по-дълго и като по подобен начин балансира нарастването и изключването на кофеина в тялото ви, засилвайки най-желаните качества на кофеина. Тъй като Cocoabuterol® действа за изглаждане на кривата на кофеина, е малко вероятно да изпитате треперенето и нервността, свързани с прекомерната консумация на кофеин.
 
 
БЕЗВОДЕН КОФЕИН (CAFFEINE ANHYDROUS)
 
Обикновено използван като бързодействащ енергиен източник, безводният кофеин се използва както в много от най-добрите предтренировъчни, така и в енергийно базирани продукти. Тази съставка ще помогне за умствената бдителност, тъй като стимулира централната нервна система, което прави енергийния ви изход много по-силен за кратък период от време.
 
 
ДИ-КОФЕИН МАЛАТ
 
 
Това, което прави Di-Caffeine Malate толкова интересен, е производството на енергия, освободено във времето, което е толкова силно повлияно и отразено от тази съставка. Точно като кофеина, тази специфична съставка помага за подобряване на енергийните нива и умствения фокус. Най-хубавото е, че Di-CM помага за подобряване на издръжливостта и издръжливостта, като ви дава енергия за борба с умората, натрупана по време на вашата тренировка.
 
 
ДРУГИ ИЗТОЧНИЦИ НА КОФЕИН
 
Кофеинът се получава от листа от зелен чай, екстракт от йерба мате, екстракт от семена на гуарана (Paullinia cupana), Rauvolfia Canescens (алфа-йохимбин), екстракт от зелено кафе на зърна (семена) и екстракт от Gotu Kola (Centella asiatica).
 
 
L-ЦИТРУЛИН
 
 
Цитрулинът е доказана съставка за увеличаване на азотен оксид (NO), осигуряваща мускулна напомпване за повече растеж и други страхотни ползи за повишаване на производителността. Цитрулинът играе роля в производството на АТФ, когато мускулите ви изискват допълнителна енергия. Той също така помага за буфериране на натрупването на амоняк в мускулите, което намалява умората от упражнения и увеличава издръжливостта на тренировка!
 
 
Цитрулинът оказва влияние както върху фосфагенната, така и върху гликолитичната енергийна система. Той може да модулира ензимите, участващи в разграждането на гликогена, гликогенолизата и ензимите, които превръщат глюкозата в АТФ (гликолиза). Това действие измества мускулите от аеробен към анаеробен метаболизъм и намалява скоростта, с която тялото използва АТФ и фосфокреати
 
 
ХИПЕРЗИН-А
 
 
Само горната част от продуктите за предтренировъчно и спортно хранене ще включва ноотропния алкалоид Huperzine-A за подобряване нивата на когнитивните функции и невропротективните свойства. Huperzine A е алкалоид, пречистен от клубен мъх (Huperzia serrata) и повишава фокуса по време на тренировка.
 
 
L-ТАУРИН
 
Има причина толкова много енергийни напитки да съдържат таурин, а именно поради способността му да намалява острия ефект, който се усеща както от удара на кофеина, влизащ в тялото, така и да смекчава нервността. Много потребители на таурин ще се съгласят, че той увеличава удоволствието от ефекта на кофеина. Освен това се счита за „осмотичен агент“, което означава, че привлича вода в клетките. И когато клетките имат по-високо водно съдържание, те са склонни да произвеждат повече ефекти, свързани с възстановяването и анаболизма.
 
 
Тауринът често се включва в добавките за изгаряне на мазнини, защото може да помогне за намаляване на страничните ефекти от мускулните крампи.
 
 
Н-АЦЕТИЛ Л-ТИРОЗИН
 
 
N-ацетил L-тирозин (NALT) е ацетилирано производно на неесенциалната аминокиселина L-тирозин, която се използва в процеса на синтеза на протеини. Тирозинът също е предшественик на няколко химикала и невротрансмитери като допамин и норепинефрин.
 
 
NALT може също да подпомогне възстановяването от упражнения и може да помогне за поддържане на здравословно тегло при вече здрави индивиди, когато се приема заедно със здравословна диета и упражнения. NACT може да помогне за поддържане на здравословно настроение, да допринесе за спокойно усещане за цялостно благополучие при вече здрави хора и подпомагат познанието.
 
 
ХОЛИНОВ БИТАРТРАТ
 
Холинът е молекула, използвана най-вече за своите ноотропни или когнитивни свойства (превръщане в ацетилхолин, невротрансмитер за обучение) или като средство за здравето на черния дроб, способно да намали натрупването на мастна тъкан в черния дроб. Холинът е основно хранително вещество, което е градивният елемент за клетъчните мембрани на фосфатидилхолина и предшественикът на ацетилхолина, който е важен невротрансмитер, участващ в паметта, мускулния контрол, метаболизма и транспорта на липиди.
 
 
Как да приемате 5% Nutrition Rich Piana - 5150?
 
 
rich-piana-5150
 
 
Като хранителна добавка за възрастни, смесете 1 доза ( 1 мерителна лъжичка) от 5150 преди тренировка с 150-250 мл вода 20-30 минути преди тренировка, на празен стомах. Не е лоша идея да започнете с половин лъжичка!
 
Не превишавайте препоръчаните дози!
 
За да избегнете безсъние, не приемайте в рамките на 4 часа преди лягане!
 
Допълнителна информация:
 
Размер на опаквката: 372 грама
 
Доза: 12,4 гр
 
Брой дози в опаковка: 30
 
СЪСТАВКИ:
 
 • Витамин В3 (като ниацин): 30 mg
 • Витамин В12 (като цианокобаламин): 1000 mcg
 • L-цитрулин: 4000 mg
 • Бета-аланин (CarnoSyn): 2500 mg
 • L-таурин: 2000 mg
 • N-ацетил L-тирозин: 750 mg
 • Холин битартрат: 500 mg
 
Кофеинов комплекс Stim-Crazy
 
 • Кофеин безводен 350 мг
 • Екстракт от какаови алкалоиди (Theobroma cacao L.) (семена) 75 мг
 • Дикафеин малат (Infinergy™) 50 мг
 • Екстракт от зелен чай (Camellia sinensis) (листа) (50% кофеин) 20 мг
 • Екстракт от йерба мате (Ilex paraguariensis) (листа) 20 мг
 • Екстракт от семена на гуарана (Paullinia cupana) 10 мг
 • Екстракт от зелено кафе (Coffea robusta)(на зърна) 10 мг

 

SNC

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!