АКСЕСОАРИ ЗА ФИТНЕС

Резултат с изображение за gym accessories

Фитнес аксесоарите са необходим помощник в битката Ви със спорта! Ръкавици, колани, сакове, фитили, шейкъри, те са винаги до Вас! 

Прочети повече

Когато трябва да изберете подходящи фитнес аксесоари, вероятно няма да знаете откъде да започнете, особено ако сте начинаещ и не знаете какви фитнес аксесоари ще са ви необходими. Като вземете предвид и модните тенденции във фитнес аксесоарите (в това число и облеклото), както и необходимостта от промяна на фитнес аксесоарите според сезона, може дори да изглежда безнадеждно. Освен това модните тенденции във фитнес аксесоарите постоянно се променят.

Ние, от SNC.BG, ви съветваме да подходите практично при избора на фитнес аксесоари - не се фокусирайте толкова върху модата, а по-скоро върху вашите комфорт и удобство. Основен приоритет винаги е вашето здраве. А когато се касае за избора на подходящи фитнес аксесоари за тренировка, това, което носите или използвате по време на тренировка, може да бъде огромна полза за вашето тяло и да подобри ефективността ви.

Най-използваните фитнес аксесоари

Фитнес аксесоари 1
Фитнес аксесоари - Вземете от нас!

Независимо дали тренирате вкъщи, или в залата, има фитнес аксесоари, които ще са безценен помощник за вашата тренировка. Вижте списъка по-долу:

 • Фитнес аксесоари: фитнес колани

Фитнес коланите са безценни фитнес аксесоари, когато правите повдигания максимални или субмаксимални повдигания при упражнения като клек или мъртва тяга. При тях натоварването на гърба и кръста е голямо и затова имате нужда от някой от тези фитнес аксесоари, за да ви предпазят от травми.

 • Фитнес аксесоари: фитили

Тези фитнес аксесоари ще предпазят ръцете ви при упражнения като гребане с дъмбели или лост, повдигане за трапец, мъртва тяга, набирания и други.

 • Фитнес аксесоари: ръкавици за фитнес

Фитнес ръкавиците са полезни фитнес аксесоари, които ви осигуряват защита от наранявания, порязвания и натъртвания по време на тренировка. Те свеждат до минимум триенето между кожата и тежките предмети, които вдигате и по този начин подобряват ефективността ви. Ето защо трябва те са едни от най-често използваните фитнес аксесоари.

Фитнес аксесоари, които ви помагат да се хидратирате

Фитнес аксесоари 2
Фитнес аксесоари - Качество и достъпност!

Хидратацията е ключът към успеха, когато става въпрос за упражнения!

 • Фитнес аксесоари - бутилка за вода

Фитнес аксесоарите, които ще ви помогнат да останете щастливи и хидратирани във фитнес залата могат да включват бутилка за вода с капацитет 500, 750 или 1000 ml, като вместо да избирате тези фитнес аксесоари от пластмаса, по-добре заложете на стъкло или, за да се предпазите от счупване - неръждаема стомана.

 • Фитнес аксесоари: хидратационни пакети

Като алтернатива, ако сте в движение, може да заложите и на друг тип фитнес аксесоари, които са страхотен избор, за да останете хидратирани, без да спирате - хидратационни пакети, които са предназначени да носите течности в малка раница с накрайник за пиене. Тези фитнес аксесоари ще са ви полезни не само в залата, но и когато карате колело или по време на джигинг.

 • Фитнес аксесоари: шейкъри за добавки

Основната цел на шейкърите за добавки е смесването на протеинови шейкове. Но тези фитнес аксесоари могат да се използват и за всякакви други напитки - за сокове,  спортни напитки, фрапе или айс кафе.

Фитнес аксесоари за домашен фитнес

Фитнес аксесоари 3
Фитнес аксесоари - Купете от нас!

домашните тренировки могат да са достатъчно ефективни, като позволите на тялото си да свикне с нивото на натоварване според собствения си ритъм, докато вие използвате фитнес аксесоарите, които смятате за най-подходящи в момента.

Затова по-долу ще ви предложим списък с домашни фитнес аксесоари за различни видове тренировки - независимо дали търсите повишаване на издръжливостта си или искате да покажете пълен комплект плочки на корема, тук ще откриете точните фитнес аксесоари, които могат да ви помогнат да постигнете целта си.

Фитнес аксесоари за издръжливост на сърцето

 • Фитнес аксесоари: въже за скачане

Въжето е фитнес аксесоар, който може да предложи тренировка за цялото тяло. Докато скачате, използвате корема си за равновесие, активно участват краката (прасци, подбедрици, квадрицепси), както и горната част на тялото (предмишница, делтоиди) за завъртане на въжето. Тези фитнес аксесоари са компактни и достъпни, но могат да са много полезни за вашата тренировка.

 • Фитнес аксесоари: обръч

Тези фитнес аксесоари за идеалният избор за аеробни упражнения. Експертите твърдят, че изгаря повече калории дори от анаеробните упражнения. Обръчите като фитнес аксесоари спомагат за загуба на мазнини в областта на талията и са чудесни за основна тренировка и са изключително лесни за употреба.

 • Фитнес аксесоари: кутия за плиометрични упражнения

Тези фитнес аксесоари се използват при скачане, като самата кутия като е платформа, на която да се качвате и слизате. Тези фитнес аксесоари ви помагат за голямо натоварване за кратки интервали от време, а като резултат увеличаване силата си, подобрявате скоростта и по-добър баланс.

Можете да изберете фитнес аксесоарите от дърво, или меката им алтернатива, която предпазва ставите от претоварване.

 • Фитнес аксесоари: боксова круша - настолна или висяща

Ако вложите достатъчно време и техника в работата с боксовите круши, тези фитнес аксесоари могат да ви предложат кардио тренировка за цялото тяло. Като бонус, в допълнение към солидната пот, която ще пролеете, ако сте подложен на стрес, един здрав и силен удар в боксовата круша значително ще ви разтовари от напрежението. Но, за да ви вършат работа, при избора на такива фитнес аксесоари трябва да заложите на изработка от висококачествени материали и голяма издръжливост.

Фитнес аксесоари за тренировки за сила

Фитнес аксесоари 4
Фитнес аксесоари от SNC
 • Фитнес аксесоари: регулируем дъмбел

Дъмбелите са едни от най-универсалните фитнес аксесоари, а добавянето на регулиране на тежестта използва всички техни предимства, като ви предоставя и гъвкавост. С новите фитнес аксесоари можете да определяте натоварването само с едно движение. По този начин, когато искате да предизвикате себе си с по-голяма тежест, няма нужда да купувате нов комплект дъмбели, а просто правите съответната настройка на фитнес аксесоарите си.

 • Фитнес аксесоари: лежанка за вдигане на тежести
 • Фитнес аксесоари: медицинска топка

Ако искате силови тренировки, без да използвате машини, тези фитнес аксесоари могат да ви предложат всичко, което ви е необходимо. Можете да планирате тренировката си с тях така, че да включите цялото си тяло, при това в домашни условия, без да се налага да прескачате от машина на машина в претъпкана фитнес зала.

 

Фитнес аксесоари за гъвкавост

 • Фитнес аксесоари: постелка за йога

Удобната и надеждна постелка за упражения е сред най-важните фитнес аксесоари за постигане на гъвкавост. Освен това, с нейна помощ можете не само да практикувате йога, а да правите коремни преси, лицеви опори, както и разтягания преди и след тренировка. 

 • Фитнес аксесоари: ластици

Като фитнес аксесоари, ластиците могат да се използват за тренировки за сила, баланс, гъвкавост и стабилност едновременно. Тези фитнес аксесоари се предлагат на достъпна цена, леки са и не заемат място, а има стотици упражнения, които можете да правите с тях, използвайки собственото си телесно тегло, само с промяна на интензивността и позицията на тялото си.

 

Ако имате допълнителни въпроси относно избора на подходящи фитнес аксесоари, не се колебайте да попитате някой от нашите експерти. Ще се радваме да ви дадат съвет!

Най-използваните фитнес аксесоари

Фитнес аксесоари, които ви помагат да се хидратирате

Фитнес аксесоари за домашен фитнес

Фитнес аксесоари за издръжливост на сърцето

Фитнес аксесоари за тренировки за сила

Фитнес аксесоари за гъвкавост

Продукти
Филтри
Филтри
Марки
Подреди по