ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

виж продукти

АкваРен Aquaren

35,00 лв.
  • Марка: FreeLife

Премахване на водната задръжка в тялото бързо и надеждно. Хранителна добавка за отслабване и премахване на целулит. Край на водоното тегло.

АкваРен е фитодиуретик, който за кратко време елининира водната задръжка в тялото. Подкрепя физиологичната дейност на бъбреците, грижейки се за водно-солевия баланс на тялтото, без да причинява „суха и набръчкана кожа”

ЗАЩО AQUARENN/АКВАРЕН?

АкваРен e хранителна добавка, която се помага при:

  • Отслабване и задържане на вода
  • Целулит с видна водна задръжка
  • Фитнес и културизъм

1. Отслабване

Вайно при отслабване и изгаряне на мазнини (особено важно при трудно отслабващи хора) е махането на извънклетъчно задържаната вода в организма. Задържането на течности пречи на транспортирането на активни метаболити и отпадни продукти към и от клетките към лимфата. Резултатът е увеличено налягане в тъканите, което притиска кръвоносните съдове. Това пречи на храненето на клетката и води до забавяне и нарушение на клетъчния метаболизъм.С добавяне на АкваРен ще загубите 1-2 кг излишни течности още в началото на диетата. АкваРен се грижи за хидратацияата на клетката и електролитния баланс на организма. Диуретичният ефект на АкваРен има много предимства пред стандартните диуретици. При АкваРен липсва "сух и набръчкан" вид на кожата,състояние  до което я докарват обикновените диуретици.

2. Целулит

Главна от причините за образуване на целулит е задръжката на течности в проблемните зони: крака и седалище.Това важи за всички форми на целулит. В тези зони се задържат отпадни продукти, повечето с белтъчен произход. Те предразполагат към разрастване на съединителната тъкан и постоянно нарушение на обменните процеси в засегнатите тъкани.
Обичайни симптоми на целулит са: промяна в телесните килограми, жажда и намалена диуреза, деформирана, удебелена кожа и оттекли подкожни тъкани.

АкваРен е хранителна добавка, която помага на процедурите, свързани с дренаж на проблемните зони при целулит - мануални и инструментални масажи.

3. Фитнес и Бодибилдинг

АкваРен допринася за елиминирането на подкожната вода преди и по време на състезание, както и за плажа. Това дава по-добър релеф на състезателя и придава "тънкия вид" на кожата. AкваРен е отлична и невероятна алтернатива на други диуретични средства, чиято употреба води до "мек и плосък" вид на мускулите. 

КАКВО ИМА AQUARENN/AQUARENN В ЕДНА КАПСУЛА:

Extr. Folium Betula Pendulae siccum 400mg

Сух екстракт от листа на бреза

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ:

Като хранителна добавка 3 пъти дневно по 1 капсула, приети с храна или според препоръката на специалист.

AQUARENN/ АКВАРЕН NA FREELIFE е създаден с 

с най-добрата българска ( а не китайска) крайна суровина, с неповторима методика на събиране и съхранение на суровината, запазваща висока концентрацията на биологично-активните вещества. Най-добрата технология за добиване на повече количество от желаните биологично  активни вещества в сравнение с всички останали продукти, които съдържат екстракт от лист на  бреза, което го прави най-добър като ефект. 

Да не се превишава препоръчителният дневен прием! Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца! Да не се използва като заместител на разнообразното ханене!

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!