Allmax Glutamine - 400 гр

Продукти
45,00 лв. 40,00 лв.
  • Марка: ALLMAX
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Allmax Glutamine е чист глутамин на прах с високо качество, бързо усвояване и с патентована формула. Възстановяване, сила и хормон на растежа.

 

Allmax Glutamine - 400 грама ще Ви даде:

 

  • Бързо възстановяване
  • Сила
  • Повече гликоген в мускулите
  • Хидратация на мускулните клетки
  • Засилена секреция на хормон на растежа
  • Антикатаболен ефект

 

Глутаминът може да се намери естествено в боб, птиче месо, риба и млечни продукти. Глутаминът ( известен още като Л-глутамин) е най-разпространената аминокиселина в човешкото тяло и се нарича условно есенциална аминокиселина. Това означава, че тялото е в състояние да произвежда глутамин самостоятелно, но по време на екстремен стрес (като след интензивна тренировка), тялото не е в състояние да произвежда достатъчно и може да се възползва от допълнителния глутамин.

 

Ползите от глутамин на прах са многобройни и включват насърчаване на протеиновия синтез и мускулния растеж. L-глутаминът на прах действа като клетъчен обем. Помага на мускулите да задържат вода, която също е необходима за растеж и възстановяване. Въпреки че тялото ви съхранява високи нива на тази аминокиселина, то може да се изчерпи от стреса от интензивните упражнения.

 

Друга причина да се консумира глутамин на прах е въздействието, което оказва върху стомашно-чревния тракт. Ползите от глутамин на прах включват също така, че е основен източник на енергия за клетките в лигавицата на стомашно-чревния тракт и също така насърчава заздравяването на стомашно-чревния тракт. Нашият чист Л-глутамин на прах е направен от изцяло натурални съставки и е лабораторно тестван, за да ви предложи най-добрия Л-глутамин на прах в индустрията за хранителни добавки.

 

Глутамин – помага за възстановяване и възстановяване след интензивни тренировки. Той играе роля в метаболизма на протеините, като същевременно укрепва имунната система и подпомага възстановяването. Тази важна аминокиселина може да помогне за отстраняването на млечната киселина и да предотврати DOMS ( забавена мускулна болка).

 

ALLMAX Glutamine използва кристали глутамин, направени от естествен процес на ферментация. Този най-съвременен процес създава уникален, пречистен и изолиран глутамин, идеален за добавка. Това е най-разпространената аминокиселина в мускулната тъкан. Намаляване на мускулния катаболизъм

 

Глутаминът също така помага за намаляване на катаболизма, причинен от повишаване на хормона на стреса кортизол, който се повишава по време на тренировка. Едно скорошно проучване, проведено върху ефектите на глутамина върху мускулите, установи, че той всъщност блокира действието на кортизола върху синтеза и възстановяването на мускулния протеин. Това проучване показва, че глутаминът може да осигури антикатаболен ефект. Може да сведе до минимум разграждането на мускулите и може да бъде особено полезно, когато се консумира след тренировка, когато катаболизмът е в своя връх.

 

УВЕЛИЧАВА синтеза на протеини и задържането на азот. Глутаминът е най-разпространената аминокиселина в мускулната тъкан и наскоро беше доказано от изследвания, че увеличава броя на HSPs (протеини на топлинен шок). Освен добре познатата си способност да подпомага възстановяването на упражненията и да засилва имунната функция, той също така помага за създаването на нова мускулна тъкан чрез увеличаване на HSPs. Също така е доказано, че ускорява възстановяването след тренировка, като увеличава усвояването на ключови електролити. Allmax разликата

 

Произведено от най-чистите суровини в производствена база. Глутаминът, извлечен от ферментация на ALLMAX Nutrition, осигурява възстановяване след тренировка и подобрява имунната система, която може да бъде компрометирана по време на интензивни упражнения. ALLMAX използва патентован процес на хипер-частици, наречен технология GLUTASURE™, за да сведе до минимум размера на частиците на глутамина, създавайки чист, бял и изключително фин прах. Това увеличава времето за суспензия на глутамин в течност и ускорява абсорбцията в кръвния поток. ALLMAX използва само най-чистите сурови съставки и не е нагряван или химически обработен.

 

Технология GLUTASURE™ за минимизиране на размера на частиците на глутамина, създавайки чист, бял и изключително фин прах. Това увеличава времето за суспензия на глутамин в течност и ускорява абсорбцията в кръвния поток. ALLMAX използва само най-чистите сурови съставки и не е нагряван или химически обработен.
 
 
Глутаминът е естествена добавка и може да се използва от всеки, който може да се възползва от него. Идеален е за спортисти и тези, които извършват интензивни тренировки, тъй като може да помогне за ускоряване на възстановяването и поддържане на мускулна маса. Въпреки това, той се използва и в болницата в екстремни случаи като пациенти с изгаряния и тези, които страдат от рак, за да се засили имунната им система.
 
 
Как да приемате Allmax Glutamine?
 
 
Вземете една мерителна лъжичка ( 5 грама) след тренировка и още една преди лягане. За оптимални резултати може да приемате и още една доза преди тренировка и сутрин на гладно.
 
 
SNC
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!