ALLMAX RAPIDCUTS SHREDDED 90CAPS

Продукти
65,00 лв. 45,00 лв.
  • Марка: ALLMAX
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Фет бърнър за топене на мазнини, можете да свалите около 15 кг за 8 седмици, силно концентриран и правилно дозиран за конрол на теглото.

AllMaxx са се постарали да Ви осигурят хранителна добавка за бързо топене на излишните мазнини. Съдържа съставките POLYMETHOXYLATED, които усилват ефекта на съставките, настрчаващи загубата на нежелани мазнини и излишна водна задръжка. 5 страхотни алкалоидни източника и 1,3-Trimethylxanthines (кофеин), които ускоряват отслабването.

RAPIDCUTS SHREDDED е идеална хранителна добавка за всички, които искат бързо да свалят килограми и да изчистят фигурата си. 

RAPIDCUTS SHREDDED ще Ви даде видими резултати само след 8 седмици и може да се комбинира перфектно с всяка диета и тренировка.

Това е просто най-мощният, най-авангардният и най-ефективният фет бърнър за изгаряне на мазнини, правен някога. Резултатите, които можете да постигнете с него са впечатляващи.


RAPIDCUTS съдържа 3 патентовани комплекса, които работят заедно, за да Ви изчистят от мазнини.
RAPIDCUTS SHREDDED имас нова иновативна 3-степенна технология за топене на мазнини, с името TRI ™. Направените клинични изследвания доказват, че хората, ползващи AllMaxx RAPIDCUTS действително намаляват излишните мазнини в тялото си 16 пъти по-бързо, отколкото плацебо групата!

RAPIDCUTS е съзададен за да  Ви дари с реални РЕЗУЛТАТИ.

Тайната на Rapidcuts e:

1-TARGETHotSpot ™ три патентовани съставки, засилващи загубата на мазнини. Съдържа CORTISTRATE ™, PROSULIN ™ и THYROVARIN ™. Чрез тях RAPIDCUTS ускорява отслабването като подпомага здравословни нива на инсулина, кортизола и тироксина (CIT хормони).

2-RELEASERAPIDCUTS съдържа LiPo 3 ‘, 5′ ™, два пъти по-бързо горене на мазнини. Чрез AMP (3 ‘, 5′ цикличен аденозин монофосфат) се задейства окисляването на натрупаните мазнини, като се праща сигнал до мастните клетки, благодарение на който се освобождават и използват за енергия и изгаряне.

3-IGNITERAPIDCUTS съдържа и THERMOBURN ™, който е създаден така, че да унищозава мастните киселини. Клиничните тестове доказват, че IGNITE засилва топенето на мазнини с 25%. 

THERMOBURN изгаря мазнини до 6-8 часа след прием, съответно отслабвате много по-ефективно и качествено.

Използвайки RAPIDCUTS SHREDDED ще горите мазнини ефективно!

RAPIDCUTS SHREDDED действително работи още с първата доза, сами ще се убедите в това.

Килограмите, които ще свалите са строго индивидуални. За сериозен ефект трябва да го комбинирате с правилна диета и тренировъчен режим. Ако сте постоянни с RAPIDCUTS SHREDDED, Вие можете да се отървете безвъзвратно от15 кг. за 8 седмици.
 
Начин на употреба: прочетете етикета внимателно, преди да вземете RAPIDCUTS SHREDDED. Една доза се взима 30-60 минути преди хранене на гладно. Една доза 30 минути преди първото хранене, а второто 30 минути преди тренировка или следобедна закуска. Дозите да се премат на интервали от поне 6 часа. Да не се приемат повече от 6 капсули на ден. Пийте достатъчно вода (поне 3 литра).

Да не се превишава препоръчителният дневен прием! Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца!

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!