ANIMAL FLEX POWDER 30 ДОЗИ

Продукти
75,00 лв. 52,50 лв.
  • Марка: Universal Nutrition
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Animal Flex е номер 1 продукт за стави и хрущяли за 4 години подред от 2006 до 2009 г.

Никой друг суплемент за стави и хрущяли, не е спечелил повече награди и отличия от Animal Flex. Защо?

  • Защото Animal Flex наистина работи.
  • Animal Flex спечели престижната награда "Хранителна добавка за стави и хрущяли на годината.", при това присъждана осем години поред.
  • Animal Flex е променил живота на много професионални атлети и любителите на тренировките.

Всеки спортист, трябва да постави здрава основа, когато работи за структурирането на своето тяло. А основата на тялото ви са именно ставите, сухожилията и цялата съединителна тъкан, отговорна за изграждането на мускулите. Колкото по-тежки са тренировките ви, толкова повече стрес сте поставили върху структурата си. Всяка тренировка не само обременява мускулите, но и сухожилията и може с течение на времето да отслаби тази жизненоважна съединителна тъкан.

Animal Flex работи, като помага за укрепване на ставите и връзките, предпазвайки ги от ежедневното износване. Съставките на Animal Flex могат да помогнат за поддържането на здравословна функция на ставите, еластичност и гъвкавост. Много от активните съставки на Animal Flex осигуряват основните градивни елементи, които са необходими за поддържане на човешката структурна цялост.

Свойства и характеристики на Animal Flex Powder:

  • За здрави кости и стави
  • Предпазва от травми
  • Подпомага гъвкавостта
  • Подобрява представянето

За разлика от болкоуспокояващите, които само маскират симптомите, съединенията в Animal Flex предлагат реална подкрепа и стимулират дългосрочно здравето на ставите. Animal Flex включва също така специализирана витаминна и минерална смес. Тази смес се добавя, за да осигури максимална хранителна подкрепа. Тази основна витаминна смес ви осигурява основните необходими микроелементи, необходими за здравето на ставите. Хранителни вещества като витамини С, Е, цинк, селен и манган са необходими за поддържане на здрави стави.

Eднa дoзa =  1 мepитeлнa лъжичĸa
Haчин нa пpиeмaнe:  пpиeмaйтe пo 1 дoзa днeвнo
Cъcтaвĸи: глюĸoзaмин cyлфaт, цинĸ, витaмин C, витaмин E, ceлeн

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!