ArtLife

art-life-hranitelni-dobavki-snc.bg

Фирма за хранителни добавки, козметика и здравословни продукти Арт Лайф е основана 1997 г. в град Томск. Разработва и произвежда натурални хранителни добавки. Компанията непрестанно прави научно-изследователска дейност вурху изучаването на въздействието на биоактивни хранителни добавки при човешкия организъм и техните профилактични, също така и лечебни качества. Създадени и регистрирани 69 бр. БАД, които задействат защитните сили на организма, регулират неговия метаболитен обмен и енергийните процеси, гарантират нормалното функциониране и подкрепят дейноста на органите. Компанията произвежда повече от 200 продукта, като гамата постоянно се разраства.

АРТ ЛАЙФ изнася своята продукция в много страни. Главните партньори са Япония, Южна Корея, Германия, Индия, Киргизия, Узбекистан, Казахстан, Украйна, Беларус, Прибалтийските държави. Също така има представителства и в Англия и Германия. За 17 години тя е създала силна научно-изследователска и производствена база в гр. Томск, Сибир. Технологията на производството е на световно ниво. Машините и оборудването са доставени от най-добрите световни производители на медицинска апаратура- американски, английски, немски компании. АРТ ЛАЙФ разработва и създава и свои собствени машини за невероятните и сложни производствени процеси. Фирмата заема една от лидерските позиции на руския пазар в производството на биоактивни хранителни добавки. Технологичният процес по производство се прави в специализирани чисти помещения, отговарящи на международния стандарт GPM. Системата за контрол на качеството е сертифицирана по ISO 9001:2000.

Компанията има и сертификат НАССР.

АРТ ЛАЙФ ФЛОРА.

Местоположението на предприятието е специално подбрано и изградено в уникален и екологично-чист район в северното подножие на планината Алтай и е тясно-специализирано в преработката на растителна суровина. 

АРТ ЛАЙФ ТЕХНО.

Разработване и производство на нестандартно оборудване за фармацевтичната, хранително-вкусовата, и козметичната поомишленост. Продукцията отговаря 100% на вискоките изисквания на световните стандарти и тенденции.

ЛАБОРАТОРИЯ ЗА КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО.

АРТ ЛАЙФ е единствената в Русия компания,която е горд собственик на собствена сертифицирана лаборатория за качеството и сигурност. Със своята широка гама от контролно-измервателни прибори, лабораторията контролира непрекъснато всички етапи от дългия производствен процес - от самата суровина до готовата продукция.

ПРОИЗВОДСТВЕНО-ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ЛАБОРАТОРИЯ АРТ ЛАЙФ.

Главната задача на тази лаборатория е проектирането и създаванеоо на действително уникални високоефективни, конкурентни и модерни биоактивни хранителни добавки, както и търсенето на перспективни технологии. Лабораторията непрекъснато е в търсене на нови биологически-активни вещества, чрез които създава съвременни биоактивни добавки. За 3 години лабораторията е разработила и внедрила на пазара над 200 вида.

SNC

Филтри
Няма намерени продукти.