БЪРЗА КРУША КОЖЕНА BRUCE LEE SPEEDBALL LEATHER

54,90 лв.
  • Марка: Bruce Lee
+ -
Купи
Моля, изберете:

Изработена е от естествена кожа и ще бъде Ваш верен тренировъчен партньор дълго време за подобряване на боксовата техника, скорост и точност. 

Съвместима е с всяка платформа за скоростни круши.

Бързо и лесно се надува, а формата й предлага отлична способност за отскок след удар.

Бързата круша на Брус Лий е не само удобна за тренировъчна работа, но и е изключително издръжлива на зверска експлоатация.

Тренирайте координацията между ръцете и очите точно с тази круша!
Със Speedball е възможно да овладеете няколко аспекта на бокса. Най-важното и може би най-полезно е, че Speedball тренира координация на ръцете и очите. Колкото по-малка е топката, толкова по-бързо ще се изстреля след удара. 
Но той трябва и да е точен. Ще трябва да реагирате бързо, за да запазите движението на скоростната круша в нужната посока. Освен това този боксов артикул Ви учи да държите ръцете си високо непрекъснато и да премествате тялото си бързо и координирано. Обикновено бързите круши се изработват от полиуретан (изкуствена кожа). Bruce Lee Speedball попада в най-високата категория и е изработена от естествена кожа. Възможно е да ударяте крушата на Bruce Lee по няколко начина - със страничната част на ръката, с кокалчетата и с лактите.

Диаметърът на крушата е само 17 см, за да провокира проявата на интегралното качество - ловкост, а и с тази големина може лесно да се интегрира в всякакво по размери помещение.

Цвят: черен

Логото на легендарният боец Брус Лий е гаранция за високото качество на този боксов артикул!

Легандата е жива със серията с подписа на Bruce Lee!

Производител: Bruce Lee (Финландия)

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!