Everbuild Whey Protein Build 2.0 - 5 KG

240,00 лв.
  • Марка: Everbuild

Everbuild Whey Build е най-новата версия суроватъчен протеин с високо съдържание на белтък и ниско на захар.

 

 

Характеристики на Everbuild Whey Build 2.0:

  • Увеличава мускулната маса
  • Изключителен източник на незаменими и заменими аминокиселини
  • Суроватъчен протеинс висока биологична стойност
  • Подпомага храносмилателната система
  • Регулира метаболизма
  • Подобрява представянето във фитнеса
  • С добавени пептиди за ускоряване усвояването на аминокиселини
  • Поддържа чиста мускулна маса

 

Всички тежки тренировки във фитнеса са безсмислени, ако не вземете продукт, с който ще се възстановите качествено след тренировка! Всеки активен и редовен спортист знае колко е важно да се възстанови след интензивна тренировка. Мисията е да се ускори транспортирането на протеини в тялото, така че те да достигнат желаната цел в най-кратки срокове и тук на помощ идва Whey Build 2.0.

 

EVERBUILD Whey Build 2.0 е висококачествена протеинова формула за атлетични и активни хора, които искат да изградят чисти мускули. Съдържа биологично активни пептиди, които имат различни свойства и имат различен ефект върху здравето .

 

Whey Build 2.0 комбинира ефектите на три силно развити пептидни източника: суроватъчен протеин изолат и концентрат, телешки изолат. 

 

Той има изключителни вкусови свойства, специално формулирана хранителна добавка, която дава на тялото ви дневна доза съставки, важни за изграждането на чиста мускулна маса! Повече протеин във всяка порция и без добавена лактоза!

 

Everbuild Whey Build 2.0 ускорява процеса на възстановяване, стимулира мускулния растеж и в същото време увеличава дневния прием на протеини.

 

Whey Build 2.0 Protein Blend помага за изграждането на чиста мускулна маса и нейното укрепване.

 

Лесното смесване и доброто усвояване на този продукт са само част от неговите предимства! Друго немалко предимство на Whey Build 2.0 е, че има 3 страхотни вкуса!

 

Една порция = 31,2 грама

 

Опаковка: 5 килограма

 

Начин на употреба: 1 доза след тренировка. Може да се добавят още една доза сутрин на гладно и една преди тренировка, в зависимост от протеиновите  нужди за деня.

SNC

everbuild-whey-build-bag

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!