Bio Fit Diosgenin 20 mg - диосгенин, 100 капс.

29,90 лв. 23,90 лв.

Марка: Bio Fit

Bio Fit Diosgenin (95% екстракт) е растителен стерол от сладки картофи, който e ефективен стимулатор на естественото производство на стероиди (полови хормони) в тялото.

Диосгенинът на Bio Fit, като екстракт с възможно най-висока степен на концентрация е мощен прекурсор на тестостерона. Поддържа нормално ниво на хормоните в кръвта както при мъжете, така и при жените и е техен естествен хормонален регулатор.
Балансира нивата на съотношението на естроген - прогестерон.
Фитохормонът диосгенин, като източник на естествен прогестерон, осезателно подобрява състоянието на женския организъм в период на менопауза. Намалява симптомите на предменструалния синдром (ПМС).
Влияе положително на ендокринната система.
Подпомага спазмолитичното, диуретичното, хипотензивното и противовъзпалително действие и помага при съдова атеросклероза (обща, церебрална, коронарна), хипертонична болест, стенокардия.
Като хранителна добавка, диосгенинът влияе положително за нормализиране нивата на холестерола, намалява артериалното налягане, подобрява функцията на сьрцето, разширява периферните съдове, повишава диурезата.
Помага при главоболие, мускулни болки, заболявания, свързани с нарушена обмяна на веществата - подагра, пародонтоза, деформираща остеоартроза, остеопороза;
Диосгенинът влияе добре при заболявания на опорно-двигателния апарат и корекции в костно - мускулния апарат. Подходящ е за фитнес любители - една невероятна, натурална и безвредна алтернатива на стероидите!
 
Bio Fit Diosgenin е възможно най-силно концентрираният растителен екстракт от корен  на Dioscorea villosa. Заедно със здравословните си ефекти е изключително полезен регулатор на нивата на тестостерона. Това го прави желана хранителна добавка за спортисти и хора желаещи да повишат силовите си възможности.
Възползвайте се от ценните му свойства!
 
Една капсула съдържа 20 мг Diosgenin ( 95% екстракт от корен на Dioscorea villosa).
Дозировка: Приемайте 1-2 капсули, за предпочитане с храна. Пийте достатъчни количества вода!
Опаковка: 100 капс.
Брой дози в опаковка: 50.
 
Произведено за Bio Fit в Германия.

Опции за покупка

Базова цена: 23,90 лв.

Подобни продукти:

 • 39,90 лв.

  BIOFIT Testoplex Тестостерон Бустер 120 КАПС

 • 52,90 лв.

  BIOFIT Zma & Tribulus 180 КАПС

 • 2,50 лв.

  BIOFIT Vegan Protein Bar Веган Протеинов Бар

 • 2,50 лв.

  Vegan Proein Bar Веган Бар Трибулус и Мака BIOFIT


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!