JK Nutrtition Creatine Monohydrate Креатин 100 ГР

Продукти
8,90 лв.
  • Марка: JK NUTRITION
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
  • 5 грама креатин монохидрат на доза
  • Микронизиран за бърза и пълна абсорбация
  • Бързо смесване
  • Без остатъчен вкус
  • Увеличава мускулната маса
  • Увеличава силата

Креатинът е молекула, която се произвежда в тялото под формата на креатин фосфат. Той е сформиран от аминокиселините аргинин, глицин и метионин.

Основната му функция е да снабдява клетките с енергия, като по този начин увеличава работоспособността. Това е една много добре изследвана добавка и най-вече безопасна за повечето хора.

Той може да бъде открит най-вече в месото, а суплементацията с него може значително да увеличи силовите ви постижения, а от там и мускулната маса!

Креатинът ще повиши синтеза на АТФ, което ще даде възможност за повече повторения, забавяне на умората, по тежки тренировки, по кратки почивки между сериите. При усвояването му се задържа вода (в мускула, не под кожата) и това осигурява и по-добра анаболна среда, а и по ''напомпан'' вид. Желателно е да се увеличи приема на вода по време на суплементацията. 

Има два метода за прием на креатин монохидрат:

Зарежда Фаза: Приемайте приблизително 5 g креатин смесен с 300-500 ml вода или плодов сок 5 пъти на ден, разпределени между храненията, в продължение на 5 дни.

Поддръжаща доза: Приемайте  приблизително 5 g  два пъти дневно, като ги смесвате с 300-500ml вода или плодов сок.

Другият вариант е да се започне само с 5 грама на ден и така до приключване на цикъла.

Хубаво е и при двата метода на прием едната доза да е след тренировка, с бързи въглехидрати, което вдига инсулина и оттам креатинът навлиза по-добре в мускулните клетки.

Вариантите за продължителност са различни, най-масовите са 1 или 2 месеца прием последвани от 1 месец почивка. Не бива да се употребява повече от 3 месеца без прекъсване! След месец почивка АТФ в мускула се връща до първоначалните нива и при следващия прием отново ще усетите прилива!

Опаковка: 0,100 кг.

Дози:20.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!