Bio Fit Pepto Whey Hydrolisate суроватъчен хидролизат 0,908gr

79,90 лв. 69,90 лв.

Марка: Bio Fit

Pepto Whey е 100% чиста микропептидна формула на суроватъчния хидролизат, която на практика е най-бързо усвояващия се протеин, съставен от над 50% ди и три-пептиди.

Обогатен е с инстантизирани аминокиселини с разклонена верига(BCAA's), около 5,5гр. в доза от 30гр, което усилва неговия мускулноизграждащ и антикатаболен ефект.

Аминокиселините в Pepto Whey на Bio Fit са с размери от 2% до 5% от тези на типичните белтъчни пептиди, което позволява изключително бързото им навлизане в мускулните клетки. Така ги зарежда с най- финните мускулноизграждащи белтъчни структури синтезирани от суроватката, получени чрез модерни високотехнологични процеси. Това е освен най-бързо действащия, така и най-пълно усвояващият се протеин с висока биологична стойност.

Инстантен, разтворим само с едно разклащане на шейкъра, богат на глутамин.

Особено подходящ за спортисти, целящи бързо зареждане с аминокиселини преди силова тренировка и презараждане след нея, както и за двуразово трениращи атлети.

На пазара за хранителни добавки няма по-пречистен протеин с толкова ниско съдържание на въглехидрати и мазнини. Подходящ е както за покачване на мускулна маса, така и в периоди за изчистване на мазнини.

Не съдържа лактоза и холестерол, и други форми на сурошатъчен протеин като концентрат или изолат, казеин, колаген, соя или други растителни протеини!

Брой дози - 30.

Начин на употреба: Добавете 30 гр Pepto Whey към 200 мл студено мляко или вода и разклатете или разбъркайте.Pepto Whey може да бъде използван по всяко време на деня, за предпочитане един час преди и веднага след тренировка.
 

Зaбeлeжĸи:

He пpeвишaвaйтe днeвнaтa пpeпopъчитeлнa дoзa!

He изпoлзвaйтe ĸaтo зaмecтитeл нa paзнooбpaзнoтo xpaнeнe!

SNC

Опции за покупка

Базова цена: 69,90 лв.

Подобни продукти:

 • 39,90 лв.

  BIOFIT Testoplex Тестостерон Бустер 120 КАПС

 • 52,90 лв.

  BIOFIT Zma & Tribulus 180 КАПС

 • 2,50 лв.

  BIOFIT Vegan Protein Bar Веган Протеинов Бар

 • 2,50 лв.

  Vegan Proein Bar Веган Бар Трибулус и Мака BIOFIT


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!