Bio Fit Mega Amino аминокиселини 75 табл.

19,99 лв.

Марка: Bio Fit

Bio Fit MEGA Amino 2500

Bio Fit Mega Amino 2500 e хранителна добавка,съдържаща аминокиселини в пептидни връзки, получени чрез поредица от реакции,следващи 100% натурално ензимно разграждане на суроватъчен протеинов изолат. Ензимният процес на разграждане (чрез храносмилателни ензими) повишава многократно усвояването на аминокиселините от мускулите.

Аминокиселините са строителните блокове на мускулите и като такива,са един от най-важните суплементи за всички спортуващи.Осигуряват положителния азотен баланс, необходим за мускулния разстеж.

AMINO 2500 са основния строителен материал за изграждане на мускулите в човешкото тяло. Водят до бързо възстановяване на изгорените аминокиселини в следствие на тежките тренировъчни натоварвания. Ако сте елитен спортист и търсите мощния стимул за мускулен растеж, това са Вашите аминокиселини.

Произведени са във Flash Biolabоratories (Германия) специално за Bio Fit и дистрибуция на Европейския пазар.

Дозировка:
Приемайте по 3 табл. 2-3 пъти дневно. Може да приемате 3 табл. 1 час преди тренировка и 3 табл. веднага след тренировка или по 2 табл. 3 пъти дневно между храненията, за да осигурите постоянен приток на аминокиселини към мускулите. Също така може да прибавите по една доза към бедно откъм протеин хранене, с цел да се повиши протеиновият прием за деня.

Една таблетка е с тегло от 2500 мг.

Хранителни стойности за 3 табл. : Чист протеин - 5625 мг.

Аминокиселините се дават в случаи на физическо и умствено изощение, сърдечна слабост, която не се дължи на тежки сърдечни пороци.

Зaбeлeжĸи:

He пpeвишaвaйтe днeвнaтa пpeпopъчитeлнa дoзa!

He изпoлзвaйтe ĸaтo зaмecтитeл нa paзнooбpaзнoтo xpaнeнe!

SNC

 

Опции за покупка

Базова цена: 19,99 лв.

Подобни продукти:

 • 62,90 лв.

  NRGFuel BCAA & GLUTAMINE

 • 32,90 лв.

  NRGFUEL BCAA 1000 мг - аминокиселини с разклонена верига, 120 капс.

 • 52,90 лв.

  NRGFUEL Glutamine - Глутамин, 600 гр.

 • 25,00 лв.

  AllMAX AGMATINE SULFATE АГМАТИН 34 ГР


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!