Bio Fit Mega Amino 2500 - Аминокиселини суроватъчни, 300 табл.

64,90 лв. 51,90 лв.

Марка: Bio Fit

Bio Fit Mega Amino 2500 e хранителна добавка,съдържаща аминокиселини в пептидни връзки, получени чрез поредица от реакции,следващи 100% натурално ензимно разграждане на суроватъчен протеинов изолат. Ензимният процес на разграждане (чрез храносмилателни ензими) повишава многократно усвояването на аминокиселините от мускулите.

Аминокиселините са строителните блокове на мускулите и като такива,са един от най-важните суплементи за всички спортуващи.Осигуряват положителния азотен баланс, необходим за мускулния разстеж.

AMINO 2500 са основния строителен материал за изграждане на мускулите в човешкото тяло. Водят до бързо възстановяване на изгорените аминокиселини в следствие на тежките тренировъчни натоварвания. Ако сте елитен спортист и търсите мощния стимул за мускулен растеж, това са Вашите аминокиселини.

Произведени са във Flash Biolabоratories (Германия) специално за Bio Fit и дистрибуция на Европейския пазар.

Дозировка:
Приемайте по 3 табл. 2-3 пъти дневно. Може да приемате 3 табл. 1 час преди тренировка и 3 табл. веднага след тренировка или по 2 табл. 3 пъти дневно между храненията, за да осигурите постоянен приток на аминокиселини към мускулите. Също така може да прибавите по една доза към бедно откъм протеин хранене, с цел да се повиши протеиновият прием за деня.

Една таблетка е с тегло от 2500 мг.

Хранителни стойности за 3 табл. : Чист протеин - 5625 мг.

Аминокиселините се дават в случаи на физическо и умствено изощение, сърдечна слабост, която не се дължи на тежки сърдечни пороци.

 

Да не се превишава пpeпopъчитeлнaта дневна дoзa!

Да не се използва ĸaтo зaмecтитeл нa paзнooбpaзнoтo xpaнeнe!

SNC

Опции за покупка

Базова цена: 51,90 лв.

Подобни продукти:

 • 39,90 лв.

  BIOFIT Testoplex Тестостерон Бустер 120 КАПС

 • 24,90 лв.

  Bio Fit Synephrine Синефрин

 • 19,60 лв.

  Bio Fit Shark Cartilage Хрущял от акула 500 МГ

 • 7,90 лв.

  Bio Fit Shaker шейкър 700 ml


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!