Bio Fit Шейкър , мултифункционален

14,50 лв.

Марка: BIOFIT

Шейкърът е един от най-използваните атрибути сред активно спортуващите, спазващи законите на рационалното хранене. Допълващата роля на хранителните добавки, в процеса на изграждане на мускулна маса и физически качества е отдавна проучена и известна. Но, за да се оптимизира този анаболичен процес е необходим редовният им прием в точно определени часове на деня.

Напълно оптимизиран вариант на Bio Fit мултифункционален шейкър, в който може да носите удобно, безопасно и хигиенично, предвидените за деня хранителни добавки. Отделните сектори на шейкърът позволяват да се поставят таблетки, капсули и прахообразен продукт, без опасност от смесване.

Оптималната вместимост от 500 мл. на сектора за протеин, гейнер или азотен бустер е напълно достатъчен за приготвяне на вкусен шейк. В допълнение с останалите сектори Bio Fit шейкър позволява да съвместите няколко суплемента в малко пространство.Тази мултифункционалност го прави ежедневен Ваш помощник в рационалното и балансирано хранене.

Bio Fit шейкърът е снабден с мрежичка, намираща се под капачката, с цел по-бързо и равномерно смесване на поставените в него хранителни добавки.

Лесен за миене и подръжка, изработен от висококачествен, безопасен за здравето материал!

Винаги с Вас!

Модерен дизайн, в приятен син цвят!

Произведен в Германия за Bio Fit.

Опции за покупка

Базова цена: 14,50 лв.

Подобни продукти:

 • 5,00 лв.

  Wingold шейкър - 500 мл.

 • 9,90 лв.

  Wingold шейкър - 700 мл.

 • 5,00 лв.

  Bulk Nutrition shaker шейкър 0,500 мл.

 • 9,90 лв.

  Bulk Nutrition shaker шейкър 0,700 мл.


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!