BIOTECH USA BCAA + Glutamine Zero 480 гр

Продукти
58,00 лв.
  • Марка: BioTech USA
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

BioTech USA BCAA + Glutamine Zero  комбинира BCAA и глутамин за подобряване на възстановяването и нарастването на мускулите.

Продуктът е представен под формата на лесно разтворим прах, предлаган в различни вкусове. Не съдържа аспартам, захар или консерванти. Това е идеално допълнение към диетата на всеки спортист, който иска удобно да снабди тялото си със строителен материал с най-високо качество, лесно се абсорбира и ускорява регенерацията на мускулите.

BCAA - аминокиселини с разклонена верига

Те принадлежат към групата на незаменимите аминокиселини, те не могат да бъдат произведени от човешкото тяло и трябва да бъдат снабдени с храна или хранителни добавки. Тъй като при спортистите те играят важна роля за натрупване на мускулна маса и подобряване на физическата ефективност, често се съветват да приемат BCAA добавки в диетата си. Неговият многомерен механизъм Ви позволява да усетите значителните ефекти при тренировка.

Повишаване на енергийните нива

Тялото може ефективно да използва BCAA като резервен енергиен източник. В случай на значителен енергиен дефицит, те могат да бъдат превърнати в аланин, който от своя страна може да се използва в процесите на глюконеогенеза за производство на глюкоза и попълване на запасите и' в организма. Това е особено важно по време на дълги и интензивни тренировки, тъй като Ви позволява да поддържате високо ниво на физическа ефективност по време на работа.

Ограничават чувството за умора

Аминокиселините с разклонена верига също могат да повишат ефективността на тренировките, ограничавайки чувството на умора. Високите му нива в организма допринасят за по-ниска абсорбция на триптофан, което насърчава производството на серотонин. Този невротрансмитер увеличава чувството на умора по време на тренировка. Това е друг механизъм, отговорен за ефективността на BCAA при физическа активност.

Глутамин

L-глутаминът е най-често срещаната аминокиселина в нашето тяло, главно в мускулите и кръвната плазма. Тя е изключително важна аминокиселина за увеличаване на анаболните процеси, максимизиране на абсорбционния потенциал на BCAA. Като ограничава разграждането на левцин, глутаминът подпомага неговата ефективност по пътя на mTOR. Подобно на BCAA, глутаминът също може да бъде резервен източник на енергия за тялото. Освен това трябва да се отбележи, че глутаминът има положителен ефект върху функциите на имунната система, главно защото благоприятства функционалността на чревната бариера.

Анаболни и антикатаболни ефекти на глутамин

Глутаминът е аминокиселина, което означава, че е част от протеините. В допълнение, той е субстрат за глицин (друга важна аминокиселина). В случай на нарастващо търсене на глутамин и недохранване, тялото го получава от скелетните мускули, което за съжаление може да стимулира  катаболизма. Поради тази причина е изключително важно да се осигури адекватно добавяне на L-глутамин за защита на мускулите от катаболизъм, особено при физически активни хора. Освен това е доказано, че L-глутаминът потиска внезапните и бързи повишения на кръвната глюкоза и секрецията на инсулин в отговор на приема на храна, освобождавайки енергията, предоставена от храната, по-пестеливо и може да се използва по-ефективно от организма. Глутаминът е аминокиселина с широк спектър на действие. Основните му задачи включват насърчаване на регенерацията и подпомагане на функционирането на мускулите и имунната система.

Накратко, BioTech USA BCAA + Glutamine Zero е най-висококачествената добавка, която осигурява аминокиселини с разклонена верига 2: 1: 1 и глутамин. Той не само насърчава развитието на мускулите и повишава ефективността на възстановяването, но също така намалява чувството на умора и добавя енергия по време на продължителни тренировки.

Начин на употреба: Разтворете една доза (12 грама) в желаното количество вода и вземете преди, по време и след тренировка.

biotech-usa-www.snc.bg

biotech-usa-bcaa-glutamine-zero-snc

bcaa-glutamine-zero-biotech-usa-www.snc.bg

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!