BLU ENERGY DRINK

blu-energy-drink-energiini-napitki

BLU USA си партнира с BLU Drink International като единствен вносител, дистрибутор и разработчик на BLU в САЩ, най -големият пазар на енергийни напитки в света с оборот от 22,1 млрд. долара годишно и нарастващ с 10,3% всяка година.

Това партньорство е вълнуващо и динамично. BLU Drink International признава BLU USA като жизнеспособен партньор и знае, че ние притежаваме същата решителност и упоритост, които направиха BLU световен успех; тяхната бизнес сила и успех са това, към което ние от BLU USA се стремим и комбинираме, ние знаем, че желанието на нашите 2 компании за иновации и превъзходство на марката ще ни превърне в енергийна напитка №1 в света! Същото това желание е това, което създаде BLU на първо място.

През 2007 г. BLU Drink International се зае да създаде следващото поколение енергийни напитки.

Знаеха, че трябва да създадат напитка, която наистина може да се конкурира с марковите енергийни напитки, да може да се консумира с алкохол и определено да бъде на добра цена! Започнаха изследвания и разработки и този въпрос беше зададен на потребителите: Какво харесвате/не харесвате в най-известните енергийни напитки? Харесванията бяха: име, марка и възможност за смесване с алкохол; и нехаресванията: срив от кофеин ( краш), твърде газирано, лош послевкус, раздразнен стомах, треперене, прекомерни цени и лошо обслужване на клиентите. С тези знания и екип от експерти по напитките се роди BLU Drink! Марковият вкус и смесване, съчетани с по -лесна динамика на потребление, направиха BLU незабавен успех!

Само за 3 години BLU беше завладяла значителен пазарен дял във всеки регион, в който беше въведена. През последните 3 години BLU се радва на голям успех на международния пазар и е признат за водеща енергийна напитка в целия свят. Той е широко приет като избрана енергийна напитка поради страхотния си вкус и липсата на лош послевкус. Последните 18 месеца бяха най -успешните!

Днес BLU се изнася в 39 държави на 6 континента.

Blu energy drink е подходяща и за прием преди тренировка, когато имате нужда от сила, мотивация и енергия. Работим и с клиенти на едро.

Продукти
Филтри
Филтри
Марки
Подреди по