BSN AMINO X АМИНОКИСЕЛИНИ 435 Г

Продукти
63,00 лв. 39,90 лв.
  • Марка: BSN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Хранителна добавка с BCAA от бъдещето, създадена да се грижи за Вашето възстановяване, да унищожава гадните и болезнени мускулни трески, да Ви оптимизира. Освен това създава чиста мускулна маса и спира катаболните (мускулно-разрушаващите) процеси. Тайната на Amino X са микронизирани аминокиселини с разклонена верига (BCAAs)

Аминокиселините с разклонена верига след приема си попадат директно в кръвния поток, което ги прави с най-бързо усвояване от всички аминокиселини. Не само, че достигат бързо до мускулите, BCAAs участват директно в изграждането на мускулите.

Те са по-важни, по-бързи, по-мощни от всички аминокиселини. BSN ги създадоха специално за Вас в още по-ефективн формула, включвайки в Amino X аминокиселини с разклонена верига под микронизирана форма, която подобрява неколкократно тяхното преминаване през стомашно-чревния тракт.

За да се усили действието на хранителната добавка, към верижно-разклонените аминокиселини е добавен и комплекс от още аминокиселини, които удвояват възстановяването и действието на BCAAs.

Аланинът подобрява нивата на карнозин, който е есенциален елемент за мускулна издръжливост.

Цитрулинът увеличава азотния баланс и поптока  на кръв и хранителни вещества в мускулите, като в същото време Ви дава енергия. Подобрява помпането по време на тренировка.

Тауринът насърчава нервната система да работи по-добре, дава енергия и минимизира риска от травми.

BSN искат да Ви е максимално удобно и затова Amino X е под формата на евервесцентен прах.

По този начин имате положителните качества на прахообразните хранителни добавки и тяхното бързо усвояване, ще Ви бъде максимално лесно да употребявате продукта, като единственото, което ще трябва да направите е да добавите една или две дози в течност и да тренирате. Останалото Amino X на BSN сам ще го свърши!

Начин на употреба: 1 или 2 доза преди, по време на и след тренировка.

Да не се превишава препоръчителният дневен прием! Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца!

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!