BULK NUTRITION BCCA 6:1:1 АМИНОКИСЕЛИНИ 400 ГР

54,00 лв. 43,00 лв.

Марка: Bulk Nutrition

BCCAs от серията Bulk на Nutrytec  е хранителна добавка с формула, състояща се от аминокиселините с разклонена верига  -BCAAs,  които включват: левцин, изолевцин и валин в съотношение 6:1:1.

Тези три основни аминокиселини представляват една трета от скелетната мускулатура. Те са от основно значение за интензивни или продължителни тренировки и са най-важните аминокиселини за формирането на мускулната маса и енергетиката на оргамизма.

Функции в:

- Енергетиката и метаболизма.
- Протеиновият синтез.
- Изграждането на мускулите.

- Предпазването на мускулите.
- Намаляване умората и повишаване на работоспособността.


L-Leucine има антикатаболен ефект. Заедно с L-изолевцин и растежния хормон участва в образуването и възстановяването на мускулната тъкан, служи за заздравяване на рани. Косвено играе регулаторна роля в секрецията на жлъчката и участва в метаболизма на възбуждащи невротрансмитери в централната нервна система. Тяхното участие е от ключово значение за синтеза на мускулния протеин.
Изолевцин е аминокиселина, отговорна за регулиране на нивата на кръвната захар, възстановяването на мускулната тъкан след тренировка.
В същото време, L-Valine - L-валин повишава умствената енергия и емоционално спокойствие, подобрява мускулната координация и подпомага възстановяването на тъканите.
Тези аминокиселини навлизат в мускулните влакна и имат ергогенни ефекти, предимно спиране на катаболните ефекти и полза за анаболизма. Следователно BCAAs се използват в тялото като регулатори на синтеза и разграждането (протеолизата) на протеини и са ключов прекурсор в синтеза на аланин и глутамин, участващи в цикъла на Кребс за производство на енергия.
Освен това те стимулират клетъчния имунитет.
Bulk BCAAs е достъпно в съотношение 6: 1: 1, т.е. е шест пъти по-левцин, основната аминокиселина в този набор и също е с приятен аромат на лимон, което прави всяка по-приятно контакт.

Дозировка: Разтворете 2 лъжички (6 g.) в 150 - 200ml. вода и консумирайте преди и след тренировка.

Кажете стоп на катаболните процеси!  

Опаковка: 400 гр. в два вкуса - лимон и цитронада.

Производител: Nutrytex (Испания) - http://bulknutrition.es/en/

Да не се превишава пpeпopъчитeлнaта дневна дoзa!

Да не се използва ĸaтo зaмecтитeл нa paзнooбpaзнoтo xpaнeнe!

SNC

Опции за покупка

Базова цена: 43,00 лв.

Подобни продукти:

 • 76,90 лв.

  BULK NUTRITION WHEY PRO СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН 2 КГ

 • 27,00 лв.

  BULK NUTRITION CREATINE КРЕАТИН 400 ГР

 • 39,00 лв.

  Bulk Nutrition Глутамин, 400 гр.

 • 39,00 лв.

  Bulk Nutrition Amino PRO Аминокиселни, 400 гр


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!