BULK NUTRITION CREATINE КРЕАТИН 400 ГР

34,00 лв. 27,00 лв.

Марка: Bulk Nutrition

Creatine+ от серията Bulk е креатин монохидрат с добавена декстроза. Креатинът е молекула, която се произвежда в тялото под формата на креатин фосфат. Той е сформиран от аминокиселините аргинин, глицин и метионин. Основната му функция е да снабдява клетките с енергия, като по този начин увеличава работоспособността. В допълнение, повишеното снабдяване на мускулна тъкан с креатин помага да се осигури повече глюкоза от кръвния поток, което прави общото количество на мускулния гликоген по-голямо. Това е важно, тъй като издръжливостта е директно пропорционална на концентрацията на мускулния гликоген.

Креатина с декстроза на Bulk - мощен ''volumizer'' (увеличава обема на мускулната клетка).

Научни изследвания са установили, че допълнителният прием на креатин под формата на хранителна добавка води до повишаване с 15-20% на креатинът в мускулите.  

Креатинът ще повиши синтеза на АТФ, което ще даде възможност за повече повторения, забавяне на умората, по тежки тренировки, по кратки почивки между сериите. При усвояването му се задържа вода (в мускула, не под кожата) и това осигурява и по-добра анаболна среда, а и по ''напомпан'' вид. Желателно е да се увеличи приема на вода по време на суплементацията. 

Creatin + на Bulk® е с висока степен чист микронизиран креатин, декстроза и е с вкус на плодове. Подарете си едно хубаво питие с висока енергийна стойност!
Комбинацията от креатин монохидрат с декстроза позволява да се постигне по-голям успех в спорта и тренировката, без странични ефекти. Декстроза е въглехидрат с висок гликемичен индекс и бърза абсорбция, което повишава инслуина и усвояването на креатин е по-високо, както и анаболният ефект като цяло.

 

Дозировка: Примайте по 2 лъжички (6 гр.), разтворени в 150 - 200 мл. вода след тренировка, в почивния ден между храненията.

Има два метода за прием на креатин монохидрат:

Зарежда Фаза: Приемайте приблизително 5 g креатин смесен с 300-500 ml вода или плодов сок 5 пъти на ден, разпределени между храненията, в продължение на 5 дни.

Поддръжаща доза: Приемайте  приблизително 5 g  два пъти дневно, като ги смесвате с 300-500ml вода или плодов сок.

Другият вариант е да се започне само с 5 грама на ден и така до приключване на цикъла.

Хубаво е и при двата метода на прием едната доза да е след тренировка, с бързи въглехидрати (в случая си имате добавени вътре), което вдига инсулина и оттам креатинът навлиза по-добре в мускулните клетки.

Вариантите за продължителност са различни, най-масовите са 1 или 2 месеца прием последвани от 1 месец почивка. Не бива да се употребява повече от 3 месеца без прекъсване! След месец почивка АТФ в мускула се връща до първоначалните нива и при следващия прием отново ще усетите прилива!

Опаковка: 400 гр. с два вкуса - на плодове и на пина колада.

 Производител: Nutrytex (Испания) - http://bulknutrition.es/en/

Да не се превишава пpeпopъчитeлнaта дневна дoзa!

Да не се използва ĸaтo зaмecтитeл нa paзнooбpaзнoтo xpaнeнe!

SNC

Опции за покупка

Базова цена: 27,00 лв.

Подобни продукти:

 • 76,90 лв.

  BULK NUTRITION WHEY PRO СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН 2 КГ

 • 39,00 лв.

  Bulk Nutrition Глутамин, 400 гр.

 • 39,00 лв.

  Bulk Nutrition Amino PRO Аминокиселни, 400 гр

 • 59,00 лв.

  BULK NUTRITION MONSTER TRAIN АЗОТЕН БУСТЕР 400 ГР


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!