BULK NUTRITION MONSTER TRAIN АЗОТЕН БУСТЕР 400 ГР

59,00 лв.

Марка: Bulk Nutrition

Monster Train на Bulk Nutrition е ултра-концентрирана формула за повишаване на нивата на енергия с цел постигне на по-голяма сила, мощност, интензивност и издръжливост по време на тренировката.

Съставки и действието им::

- Taurine участва в многобройни физиологични процеси, важни за всеки спорт, като подобрено време за реакция, концентрацията и паметта.

- Бета аланин повишава нивата на карнозин в мускулите, което намалява ацидозата и умората при високоинтензивни упражнения. Това води до подобряване на резултатите.

- Acetyl L-карнитин: Този вариант на L-карнитин с висока бионаличност намалява катаболните процеси в организма, осигурявайки по този начин анаболен ефект (мускулно-изграждащ ефект). Така се намалява и времето за възстановяване между тренировките.

- Тирозин: подчертан принос за физическото и психичното здраве. Той е предшественик на невротрансмитерите епинефрин, норепинефрин и допамин, така че тирозина има природно стимулиращ ефект. Той подобрява нервното предаване на импулсите от мозъка към мускулите, въвличащо повече моторни единици, което води до повишаване на развитието на силовите възможности.

- Зелен чай (Camellia Sinensis), съдържащ значителни количества L-теанин, ноотропици, което подобрява времето за реакция и борба с умората. В комбинация с кофеин, тези процеси са подобрени. Освен това, ползите от зеления чай (Green Tea) са многобройни, благодарение на високото си съдържание на флавоноиди, растителни компоненти с антиоксидантни свойства.

- Кофеин: Кофеинът има по-голям интензитет, отколкото естествения кофеин и неговите ефекти могат да се усетят за много кратко време. Той е стимулант на централната нервна система, която намалява чувството на умора и отпадналост, подобрява кчеството на работата по време на трнирането.

- Аргинин: аргинин се комбинира с алфа-кетоглутарат за подобряване усвояването му и за да се увеличи производството на АТР (енергия молекула). Аминокиселината L-аргинин е прекурсор за биосинтеза на NO (азотен оксид) молекула, която регулира базално- съдовия тонус, увеличава притока на кръв, осигурява притока на хранителни вещества към мускулните клетки, като по този начин помага за увеличаване на мускулното напомпване на мускулните клетки, когато са подложени на натоварване. L-аргинин стимулира освобождаването на растежен хормон и нивата на инсулина, като намалява телесните мазнини. Улеснява възстановяването на спортистите, което се дължи на ефекта от премахването на амоняка от мускулните клетки.

- Орнитин, чрез превръщане в аргинин, осигурява вазодилатация и приток на енергия. Обезпечава и транспорта и съхранението на азота в мускулната тъкан, както и повишаване на наличната енергия в мускулите.

- Citrulline: L-цитрулин е неесенциална аминокиселина, която участва в три основни метаболитни пътища: 1. Увеличаване на производството на азотен оксид (NO), 2. Поддържането на високи нива на АТФ (аденозин три фосфат) и 3. насърчава процеса на детоксикация на тялото.


ENERGY FORMULA:

Амилопектин, декстроза и малтодекстрин като източник на въглехидрати, които увеличават депозирането на гликоген в мускулите и черния дроб. По този начин се предотвратява нашето тяло и мускули от разрушителните катаболни процеси. Освен това, те забавят настъпването на мускулна умора.

FORMULA MULTICREATIN:

  Креатин, във всичките му форми, води до увеличаване на нивата на фосфокреатин в клетките, и съответно до увеличаване на енергията и  физическа активност. Увеличената наличност на енергия в мускулните клетки, забавя настъпването на умората, намалява увреждането на клетките, подобрява възстановяването, увеличава физиологичния напречник на мускулните влакна, подобрява силата и спортната реализация.
- Креатин нитрат е форма на креатин, където нитрат (NO3) се присъединява към молекулата на креатина, който подобрява своята разтворимост във вода.
- Креатин монохидрат от най-високо качество, лабораторно тестван и с чистота от 99.99%.
- Креатин етилов естер е високоефективна креатинова сол,  поради високата си бионаличност, тъй като преминава директно в кръвния поток.
- Creatrona® се състои Creapure® и двойно буферирана смес от натриев карбонат и динатриев бикарбонат. Тази комбинация позволява да се балансира киселинността, усвояването на креатина, стабилността в нивата на млечната киселина и осигури по-голямо количество клетъчен АТФ.

Храносмилателни ензими:

- Папаинът екстрахиран от плода на папая (Carica папая) е протеолитичен ензим, който разгражда пептидните връзки на протеина.
- Bromelain извлича от растението и плодът на ананас (Ananas comosus) е мощен храносмилателен ензим, който осигурява протеолитична активност. Помага за дайджест (храносмилането) и разграждането на протеините до аминокиселини. Смилането на храната предотвратява  подуването, има противовъзпалителни, анти-оток, антитромботични и фибринолитични противоракови свойства.

Ползи от употребата на Monster Train:

 - Екстремална мощност.
 - Повишена устойчивост на умора.
 - Висока степен на представяне.
 - Концентрация, мускулната сила и мощ.

Хранителната добавка Bulk Monster Train е ултра-концентрирана с цел да, увеличава силата и издръжливостта, синтеза на протеини, енергията и подобрява концентрацията.

Новата формула на суплемента комбинира действието на стимуланти, които повишават нивата на енергия, увеличават издръжливостта и включва съставки за подобряване на силата иефективността на мускулната работа.

Дозировка: Разтворете 20 грама от продукта в 250 мл. течност и изпийте около половин час преди тренировка.

Опаковка: 400 гр. с вкус на линон, или горски плодове.

Производител: Bulk Nutrition (Испания) - http://bulknutrition.es/en/

Да не се превишава пpeпopъчитeлнaта дневна дoзa!

Да не се използва ĸaтo зaмecтитeл нa paзнooбpaзнoтo xpaнeнe!

SNC

Опции за покупка

Базова цена: 59,00 лв.

Подобни продукти:

 • 39,00 лв.

  Bulk Nutrition Глутамин, 400 гр.

 • 99,90 лв.

  BULK NUTRITION WHEY ISOLATE ПРОТЕИН ИЗОЛАТ 2 КГ

 • 9,90 лв.

  Bulk Nutrition shaker шейкър 0,700 мл.

 • 5,00 лв.

  Bulk Nutrition shaker шейкър 0,500 мл.


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!