Core Labs Arginine Nitrate Аргинин Нитрат, 300 гр.

74,00 лв. 59,20 лв.

Марка: Core Labs X

Аргинин нитратът на Core Labs е хранитела добавка за тези, които желят да получат аргинин с най-висока степен на чистота.

Аргининът е една от двадесетте най-често срещани в природата аминокиселини. За бозайниците аминокиселиата е полунезаменима или условно незаменима в зависимост от етапа на развитие и здравословното състояние на индивида.

Швейцарският химик Ернст Шулце изолира аргинин за първи път през 1886 от растение от рода Lipinus.

Тъй като предизвиква вазодилатация, отпуска гладката мускулатура и намалява натрупванията на амоняк е полезен за бързото възстановявае след тренировка.

Нитрат добавките се използват от спортисти от спортовете за издръжливост с цел предотвратяване на прекомерно използване на кислорода по време на тренировки, подобряване на притока на кръв, увеличаване на издръжливостта, насърчаване на митохондриалната активност и  енергийната мощ и ускоряване на възстановителните процеси.

Особено ефективна е комбинацията на Аргинина с MitoActine на фирма Bio Fit, продукт повишаващ митохондриалната активност и броя на митохондриите, благодарене на активата съставка Рибетрил А, произвеждана от датската фирма Asiros!

Дозировка: една лъжичка от 3 гр се приема преди и/или след тренировка, може и преди лягане с цел възстановяване и стимулиране хормона на растежа.

Брой дози в опаковка: 100

Опаковка: 300 гр

Да не се превишава пpeпopъчитeлнaта дневна дoзa!

Да не се използва ĸaтo зaмecтитeл нa paзнooбpaзнoтo xpaнeнe!

SNC

 

Опции за покупка

Базова цена: 59,20 лв.

Подобни продукти:

  • 103,00 лв.

    Core Labs HYPER POWER Азотен Бустер, 388 гр.

  • 78,40 лв.

    Core Labs Possessed Енергиен Стимулатор, 220 гр.

  • 59,20 лв.

    AR Force Triple Arginine Pump Аргининова Матрица, 120 капс.


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!