Cvetita Herbal Трибулус Макс

26,00 лв.
  • Марка: Cvetita Herbal
+ -
Купи
Моля, изберете:

Хранителна добавка водно-етанолов екстракт от билката Tribulus Teresttris Бабини Зъби, създадена по специална технология с качествена българска суровина, която е световно известна със своя уникален химичен състав. 

Трибулус Макс увеличава производството на два важни хормона: Лутеинизиращ (LH) и Фоликулостимулиращ (FSH). Лутеинизиращият хормон е отговорник за производството на тестостерон, като подобрява неговите нива в разумни физиологични граници. Фоликулостимулиращият хормон регулира узряването на сперматозоидите в тестисите и подобрява спермограмата. Клинични тестове доказват, че употребата на Трибулус Макс увеличава броя на сперматозоидите и подвижността им. Екстрактът се препоръчва от лекари и при някои форми на безплодие.

ППовече тестостерон след употребата на Трибулус Макс:

  • По-висока потентност и либидо (дамите ще Ви благодарят). 
  • Повече издръжливост.
  • Повече качване на чиста мускулна маса.
  • По-малко мазнини.
  • Повече увереност и самочъвствие.

След дадена възраст, различна за всеки организъм (най-често този процес стартира след 30-та година) нивото на тестостерон почва бавно, но сигурно да спада.
Това причинява много неблагоприятни ефекти като: намалена потентснот и сексуално желание, депресия, проблеми с простатата, липса на сила и тонус, липса на мотивация и самочувствие.

С Трибулус Макс можете да стопирате този процес!

Начин на прием:

* 30+ След 30+ години производството на тестостерон намалява.Трибулус Макс ще Ви помогне. Приемайте два пъти на ден по 3 ml. (1 капачка) в период не по-дълъг от 12 часа. Хранителната добавка може да се приема до 2 месеца с почивка 2 седмици.

* 40+ След достигане на 40+ първият месец дозировката може да се увеличи до 3 пъти на ден по 3 ml. (1 капачка). През втори и трети месец дозата се намаля до 2 пъти на ден по 3 ml. на всеки 12 часа.

* 50+ След рождения ден на 50+ години ползата от суплементацията с хранителната добавка Tрибулус Макс (Бабини Зъби) става все по-необходима и полезна. Ефектие от приема му са много подходящи за всеки в тази възраст. Намаля холестерола в кръвта, има и антибактериално и диуретично действие. Добре е приемът да е 3 месеца 3 пъти на ден по 3ml, с почивка 2 седмици.

Трибулус Макс За Жени:

Екстрактът Трибулус Макс помага и на жените .
Още от древни времена билката има приложение в много аспекти на женските неразположения: регулира хормоните, облекчава менструалните болки, увеличава нивото на естрогена, Трибулус Макс намира приложение при някои форми на безплодие, по натурален начин регулира мастната обмяна, намалява складирането на излишни мазнини и увеличвава изгарянето им -  верен помощник в отслабването и борбата с излишните килограми.

За спорта!

Трибулус Макс се ползва от атлети за: покачване на чиста мускулна маса, повишаване на силата и издръжливостта, мотивацията за тренировки, Трибулус Макс е 100% натурална и безвредна алтернатива на анаболните стероиди.

Благодарение на естественото и природно влияние на Трибулус Макс върху нивата на тестостерона ще имате гореизброените ползи от хранителната добавка. С повече тестостерон ще имате и по-добри резултати във фитнеса или друг спорт.

 

* Факт е,че течната форма на екстракт от трибулус терестрис (бабини съби) е по-ефикасна и по-добре усвоима от таблетките.

* Течния екстракт от Бабини зъби (Трибулус Макс) може да намали кръвното налягане. 

* Трибулус Макс течен екстракт е направен с изцяло с български произход (българският трибулус е с най-висок процент стероидни сапонини и протодиосцин).

* Трибулус Макс е с депо ефект (при натрупване започва да действа по-силно).

Ако след редовен прием от една седмица  се  почувствате  добре, то след края на втория месец ще преливате от енергия и тестостерон.


Вие и Вашите половинки ще усетите мощта и смисъла от  Трибулус Макс!

Без добавени консерванти и оцветители! Без добавена захар!

Да не се превишава препоръчителния дневен прием! Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца!

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!