ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

виж продукти

Cvetita Herbal Трибулус Макс Екстракт

29,00 лв.
  • Марка: Cvetita Herbal

Трибулус Терестрис билкова хранителна добавка за повече тестостерон, либидо, енергия, сила и чиста мускулна маса. Насърчава изгарянето на мазнини.

 

Течна концентрирана формула, Cveita Herbal Tribulus Max ще Ви покаже на какво е способен истинският трибулус! Засилва секрецията на лутеинизиращ хормон, който от своя страна кара тестисите да произвеждат повече тестостерон въвсем натурално, без странични ефекти! Подобрява суксуалната функция, ерекцията и издръжливостта. Подходящ също така за употреба след стероидни цикили, за възстановяване собственото производство на тестостерон. С повече от ''мъжкия хормон'' ще имате повече сила, по-лесно ще качвате чиста мускулна маса, ще тренирате по-интензивно и ще се възстановявате от тренировките доста по-бързо.

 

С възсрастта производството на тестостерон намалява, но ние можем да спрем това и да се чувстваме отново енергични и жизнени! 

 

Препоръчителен прием: 3 пъти на ден по 3 мл преди хранене. Може да се използва за период от 3 месеца, последван от 2 седмици почивка.

 

Билкова хранителна добавка, напълно натурална и без химия.

 

Без добавени консерванти и оцветители! Без добавена захар!

Да не се превишава препоръчителния дневен прием! Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца!

 

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!