ЕКДИСТЕРОН VEMOHERB Ecdysterone 90 Caps.

66,75 лв.
  • Марка: VEMOHERB

Vemoherb Екдистерон е хранителна добавка с анаболни свойства за чиста мускулна маса, сила, възстановяване от тежки тренировки, по изцяло натурален път. 95 % бета екдистерон, изолиран от растението Leuzeae carthamoides.

 

Повишава драстично протениновия синтез (усвояването на белтък), което води до повече мускули. Силен адаптоген, подобрява физическата и психическата устойчивост на организма при стрес и тренировки. Уникалното при Екдистерона, е че го сравняват по ефект с някои анаболни стероиди, но за разлика от тях, е без странични ефекти. 

 

С Vemoherb Ecdysterone ще тренирате по-тежко и интензивно, ще се възстановявате по-бързо и ще качите мускулна маса и сила бързо. Освен всичко избороено екдистеронът подкрепя и нервната система, благодарение на което ще избегнете претренирането. Подходящ е за употреба за подсилване на организма и при болестни състояния, след операции, при травми. Повишава гликогенът ( запасът от въглехидрати в мускулите), което дава повече сила, издружливост и обем на мускулите. Подобрява рефлексите и координацията.

 

 

Начин на употреба: 1 ĸaпcyлa

 

Дoзи в oпaĸoвĸa: 45

 

Πpиeмaйтe пo 1 дoзa 2 пъти днeвнo, преди хранене.

 

Cъcтaвĸи: бeтa eĸдиcтepoн, пoлyчeн oт pacтeниeтo Leuzeae carthamoides, мaгнeзиeв cтeapaт

 

Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца!

 

SNC

ecdysterone-vemoherb-www.snc.bg