ENERGYBODY VITARGININ Liquid - Аргинин с минерали и витамини,1000 мл

Продукти
57,50 лв.
  • Марка: ENERGYBODY
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

VITARGININ Liquid на ENERGYBODY е висококонцентрирана течна предтренировъчна формула на аргинин алфа-ктеоглутарат (АAKG) с минерали и витамини.

Увеличава нивото на азотен оксид в тялото и подобрява постъпването на хранителни вещества в мускулните клетки.

Високиата доза на чист аргинин алфа-кетоглутарат (AAKG), повишава нивата на азотен оксид и по този начин осигурява допълнителна сила и мощ на мускулните съкращения, повишава издръжливостта и напомпването, мускулната маса. Това прави хранителната добавка Vitanginin добър енергетик, подходящ за използвае преди тренировка и състезания, при които водещо качество е скоростната и силовата издръжливост. Такива са спортните игри, единоборствата. ММА-боевете, цикличните дисциплини провеждани в анаеробно-аеробните зони на мощност и др. Стимулирането на издръжливостта и противодействието на умората с употребата на Витаргин е подсилено от добавката на специално разработен в лабораторията на EERGYBODY, витамино-минерален комплекс

 Аргининът стимулира синтеза на растежния хормон - соматотропин, подобрява имунитета и антиоксидантните свойства, като защитава клетките от вредното действие на свободните радикали.

Минералните соли и витамините във формулата витализира тялото и подобрява продължителността на изпълнение в  тренировъчните серии, както и възможностите за работа с по-голям обем. Минералните вещества и електролитите присъстващи във формулата на Витаргинин, повишават не само работоспособността в тренировките, но и нивото на представяне в състезанията.

Тази хранителна добавка е предназначена не само за скоростно-силови спортове, но и за спортовете при които основно физическо качество е издръжливостта.

Дозировка: 20 мл  VITARGININ, разтворени в 250 мл вода, се приемат 20 минути преди тренировка или друга физическа активност. 

Една доза съдържа 1000 мг Аргинин.

Опаковка: 1 литър.

Производител: ENERGYBODY (Германия)
 

Да не се превишава пpeпopъчитeлнaта дневна дoзa!

Да не се използва ĸaтo зaмecтитeл нa paзнooбpaзнoтo xpaнeнe!

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!