EVERBUILD 100% Casein Build 908 GR

69,00 лв.
  • Марка: Everbuild

Everbuild 100% Casein Build е бавно смилаем казеинов протеин с високо съдържание на белтък, ниско съдържание на мазнини и на въглехидрати.

 

Everbuild 100% Casein Build 908 гр. ще ви даде:

 

  • Продължителен интрамускулен приток на аминокиселини
  • Чист мицеларен казеин
  • 24 грама протеин на порция
  • Идеален за прием преди лягане
  • Възстановете се докато спите
  • Помага за увеличаване на чистата мускулна маса
  • Невероятен вкус

 

 

Everbuild 100% казеинов протеин. Аминокиселини са необходими преди тренировка, за да предпазят мускулите ви от разрушаване и веднага след тренировка, за да ви позволят да се възстановите. Докато суроватъчният протеин е по-полезен преди и след тренировка, казеиновият протеин е по-полезен през втората половина на деня, преди лягане или когато интервалът между храненията е твърде дълъг. Това позволява EVERBUILD 100% CASEIN BUILD да освободи аминокиселини в тялото за до 8 часа!

 

EVERBUILD 100% CASEIN BUILD достига до стомаха ви, където се превръща в един вид гел, който се абсорбира много бавно и ви храни дълго време. По този начин мускулите се пълнят с аминокиселини и се избягва катаболният процес (мускулен разпад).

 

EVERBUILD 100% CASEIN BUILD е на млечна основа и една порция съдържа 24 грама протеин и пълна доза аминокиселини за отлично възстановяване.

 

EVERBUILD 100% CASEIN BUILD е идеалният продукт за тези, които искат да поддържат мускулите си. С този продукт ще увеличите дневния си прием на белтъци, важни за правилния хранителен баланс.

 

Как да използвам Everbuild 100% Casein Build?

 

Вземете една порция (една мерителна лъжица) преди лягане. Дозата може да се приема и между храненията, ако има голямо разстояние между тях или преди по-продължително натоварване, като например преход в планината.

 

casein-build-everbuild-priem

 

Една доза: една мерителна лъжица ( 33.3 грама)

 

Опаковка: 908 грама

 

Брой дози: 27

 

EVERBUILD 100% CASEIN BUILD се предлага и в опаковка от 1.820 КГ.

 

SNC

everbuild-100%-casein-build-908-gr

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!