Everbuild Citrulline Malate 3000 - 200 GR

34,00 лв.
  • Марка: Everbuild

Everbuild Citrulline Malate 3000 се състои от аминокиселината цитрулин, свързана с ябълчната киселина. Подобрява помпането по време на тренировка. В тялото по-голямата част от цитрулина се превръща в аргинин, което впоследствие може да увеличи производството на азотен оксид. Това помага да се увеличи притока на кръв към работещите мускули, което осигурява повече хранителни вещества и кислород и ще увеличи енергията ви.

 

everbuild-citrulline-malate

 

Everbuild Citrulline Malate 3000 ще ви даде:

 

  • Повече азотен оксид
  • Буферира млечната киселина
  • Подобрява помпането по време на тренировка
  • Ускорява възстановяването след натоварване
  • Дава енергия
  • Спомага за по-добро кръвообръщение и подобравя ерекецията

 

Everbuild Citrulline Malate 3000 също участва в отстраняването на млечната киселина от тялото. Млечната киселина причинява умора. Това е токсично съединение, което се образува от метаболизма на аминокиселините ( по време на интензивни упражнения). Като премахва млечната киселина от тялото, цитрулинът помага за намаляване на умората по време на тренировка.

 

Ябълчната киселина помага на тялото да преобразува млечната киселина, която се образува по време на тренировките, като по този начин забавя мускулната умора.

 

Проучвания при хора показват, че цитрулин малат намалява умората, увеличава производството на аденозин трифосфат (основният енергиен източник за клетките) по време на тренировка и увеличава количеството на креатин фосфат (енергия, използвана за вдигане на тежести), който се възстановява след тренировка.

 

L-цитрулин малатът поддържа оптимална форма по време на тренировка и по-бързо възстановяване след това. Насърчава кръвообращението и доставянето на аминокиселини в скелетните мускули, както и побрява качеството на ерекцията.

 

Как да приемате Everbuild Citrulline Malate 3000?:

 

Вземете половин мерителна лъжичка ( 3 грама) 30 минути преди тренировка и още 3 гр. след натоварване. Може да добавите и още една доза преди лягане, с цел възстановяване и подобрено призводсвто на хормон на растежа.

citrulline-malate-3000-everbuild

 

Размер на опаковката: 200 грама

 

Една доза от половин мерителна лъжичка съдържа: 3 грама цитрулин малат

 

Брой дози в опаковка: 66

 

SNC

everbuild-citrulline-malate-3000-www.snc.bg