EVERBUILD CLA - 90 caps

23,00 лв.
  • Марка: Everbuild

Свързаната линолова киселина ( CLA) е известна със способността си да изгаря мазнините и да ускорява метаболизма повече от 30 години. Все повече изследвания показват, че CLA може да стимулира изгарянето на мазнини и да помогне на тялото да увеличи разхода на енергия, което ще доведе до изгаряне на повече мазнини.

 

ПРЕДИМСТВА И КАЧЕСТВА НА EVERBUILD CLA 1000 mg / 90 меки капсули:

 

  • Регулира холестерола
  • Намалява телесните мазнини, без да губи мускулна маса
  • Увеличете мускулната сила и физическата издръжливост
  • Увеличете разхода на калории
  • Подобрява структурата на тялото 
  • Блокира усвояването на мазнините
  • Има силно антиоксидантно действие
  • Всяка доза съдържа 1000 мг CLA

cla-everbuild-90-caps

 

 

Как действа EVERBUILD CLA?

 

Свързаната линолова киселина се използва за лечение на диабет, рак, атеросклероза, затлъстяване и други животозастрашаващи заболявания. Според здравни експерти, приемането на CLA намалява количеството телесни мазнини, когато сте с наднормено тегло. Заедно със здравословна диета и упражнения, CLA повишава мускулната сила и физическата издръжливост.

 

Проучванията показват, че свързаната линолова киселина ( CLA) може да увеличи разхода на енергия, карайки тялото да изгаря повече мазнини на ден. При продължителна употреба CLA подобрява структурата на тялото и блокира усвояването на мазнините. Проучване в група жени с наднормено тегло установи, че тези, които са приемали CLA, губят 9% от телесните си мазнини само за една година, без да променят диетата или начина си на живот.

 

Освен способността си да "гори" мазнините, CLA има силно антиоксидантно действие. Този продукт може да забави процеса на стареене и да подобри естествената способност на тялото да се бори със свободните радикали. В сравнение с други добавки за отслабване, CLA изгаря мазнините, без да причинява загуба на мускули. Ако използвате този продукт и тренирате редовно, ще натрупате чиста мускулна маса и ще се отървете от излишните мазнини. Приемайте 3000 мг CLA всеки ден, за да се възползвате от него.

 

Ползи за здравето от приема на Everbuild CLA

 

Ползите от свързаната линолова киселина ( CLA) надвишават загубата на мазнини. Тази естествена мастна киселина предпазва от различни видове рак и подобрява имунната функция. Хората, които приемат CLA ежедневно, намаляват риска от рак на дебелото черво, рак на гърдата, затлъстяване, висок холестерол и сърдечно-съдови заболявания.

 

Други проучвания показват, че CLA намалява хранителните алергии, намалява инсулиновата резистентност и помага за предотвратяване на диабет. Тази добавка не е чудодейна добавка против затлъстяване, но наистина може да ви помогне да загубите много излишни килограми и да подобрите здравето си. За най-добри резултати яжте балансирана диета и спортувайте.

 

Кога и как се използва Everbuild CLA?

 

Приемайте по 1 таблетка със закуска, обяд и вечеря. Общо 3 грама CLA на ден.

 

SNC

everbuild-cla-90-soft-gels-fat-burn