ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

виж продукти

Everbuild Cryo Beef 8000 Amino / 300 TABS

58,00 лв.
 • Марка: Everbuild

Everbuild Cryo Beef Amino 8000 са концентрирани телешки аминокиселини за възстановяване и предпазване на мускулите.

 

Everbuild Cryo Beef Amino качества и предимства:

 

 • Увеличава протеиновия синтез
 • Помага за възстановяването
 • Увеличава растежа на мускулната маса
 • Високи антикатаболни свойства
 • Предотвратява разграждането на мускулите
 • 8 грама аминокиселини MUSCLE BEEF™ на порция
 • Уникална класификация на висока бионаличност - 97%
 • Високи нива на BCAA
 • Високо съдържание на незаменими аминокиселини
 • Рафиниран от желязо и други микроелементи в кръвта

 

everbuild-cryo-beef-aminos

 

 

Cryo Beef Amino е чист, свързан с пептиди аминокиселинен продукт с двуетапна екстракция, хидролиза и процеси на сушене за стерилно говеждо месо. Тази революционна технология гарантира процеса на рафиниране и подчертава високото съдържание на желязо в тях, което ги прави безопасни за употреба. Еритроцитите са известни още като червени кръвни клетки. Те съдържат хемоглобин, който е отговорен за доставянето на кислород от белите дробове до мускулите и другите тъкани в тялото.

 

Аминокиселинният профил на телешките еритроцити превъзхожда този на телешки стек, суроватъчен и пшеничен протеин. Това се дължи главно на високото съдържание на аминокиселината левцин и другите BCAA аминокиселини валин и изолевцин. Те са от съществено значение за образуването на мускулна тъкан. Незаменимите аминокиселини също са доста изобилни в Cryo Beef Amino. Те не могат да се произвеждат от тялото и трябва да се приемат с храна или хранителни добавки. Всяка порция съдържа до 8 грама перфектно балансирани аминокиселини. Поради ниското си молекулно тегло от 1000 U, те се усвояват много бързо. За сравнение, казеиновият протеин тежи 300 000 U, а суроватъчният протеин - 60 000 U.

 

everbuild-cryo-beef-8000-mg-amino-300-tabs

 

Cryo Beef Amino предпазва от разграждането на мускулната тъкан по време на физическа активност благодарение на силния си антикатаболен ефект. Консумацията след тренировка ще инициира много регенеративни процеси и ще увеличи протеиновия синтез поради високите нива на левцин. Допълнителна доза може да се вземе преди лягане, за да се стимулира  мускулния растеж още.

 

 

Кога и как да използвате Everbuild Cryo Beef Amino?

 

Приемайте 4 таблетки преди и 4 таблетки след тренировка. Можете също да добавите 4 таблетки преди лягане. В нетренировъчен ден може сутрин на гладно или разпределени през деня по 1 таблетка след хранене, с цел повишаване на белтъчния прием.

 

cryo-beef-8000-mg-amino-everbuild

 

 

Една доза: 4 таблетки

 

Опаковка: 300 таблетки

 

Брой дози: 75

 

SNC

 

everbuild-cryo-beef-amino-8000-mg

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!