EVERBUILD Cryo Cell / 90serv.

105,00 лв.
  • Марка: Everbuild

Cryo Cell на Everbuild е синергична формула, която съдържа съставки, които увеличават възстановяването, издръжливостта и енергията. Основните компоненти са аминокиселини BCAA 8: 1: 1 , но съдържа и други важни аминокиселини.

 

Най-малко 7 грама BCAA на доза Съотношение 8: 1: 1 BCAA Ултра фини и водоразтворими BCAA Добавете глутамин, таурин и цитрулин

 

Everbuild Cryo Cell / 90 дози ще Ви даде:

 

  • Съдържа електролитен комплекс
  • Без глутен, ГМО и захар
  • Неутрализира мускулната треска
  • Подобрява процеса на възстановяване
  • Хидратира тялото
  • Повишено производство на енергия
  • Увеличава издръжливостта
  • Има антикатаболен ефект.
  • Отличен вкус

 

everbuild-cryo-cell-bcaa-amino-intra-workout

 

Възстановяване

 

Защо съотношението 8: 1: 1 BCAA е по-добро от 2: 1: 1? Поради конкурентната абсорбция и метаболитните сигнали на аминокиселините. Прекомерните количества изолевцин в този конкретен случай могат значително да инхибират действието на левцин. Както знаете, левцинът е най-ефективната аминокиселина от трите. Така че продуктите, съдържащи 10, 15 или 20 грама 2: 1: 1 BCAA, всъщност са по-малко ефективни от продуктите с по-оптимални съотношения и изолевцин, като Cryo Cell.

 

Гориво за тренировка

 

Глутаминът е основна аминокиселина във всяка формула за тренировка. Заедно с разклонените верижни аминокиселини на Cryo Cell, той намалява разграждането на мускулите по време на интензивни тренировки. Но ключовото е да се подобри ресинтеза на гликоген, който е основното мускулно гориво по време на анаеробни упражнения като силови тренировки. издръжливост. EVERBUILD Cryo Cell е научно разработен, за да поддържа издръжливостта на необходимото ниво. Добавката съдържа 500мг електролити, за да Ви хидратира и да предотврати мускулните крампи. Комбинацията от 2 грама таурин и цитрулин подобрява както производството на енергия, така и кръвообращението ( помпането).

 

Изгаряне на мазнини

 

Когато мускулният гликоген е изчерпан, BCAA могат да подобрят окисляването на мазнините. Освен това способността на левцин да повишава чувствителността към инсулин може да ускори пасивната загуба на мазнини в дългосрочен план. В същото време антикатаболизмът на Cryo Cell предотвратява умората и разрушаването на мускулната тъкан.

 

1 доза = 16 грама.

 

Начин на прием: Разтворете 1 порция в 250-350 мл вода, в зависимост от Вашия вкус, и вземете преди, по време или след тренировка.

 

Брой дози в опаковка: 90

 

Вкус: Синя малина, Портокал, Черешов Лайм, Сладка Зелена Ябълка, Супер Диня.

 

Състав: L-левцин, L-изолевцин, L-валин, L-глутамин, таурин, цитрулин малат, натриев бикарбонат, натриев хлорид, натриев цитрат, калиев хлорид, лимонена киселина, ябълчена киселина, естествени и изкуствени аромати, сукралоза, естествени пигменти .

EVERBUILD Cryo Cell се предлага и в опаковка от 30 дози.

 

SNC

everbuild-hranitelni-dobavki-www.snc.bg

everbuild-cryo-cell

cryo-cell-everbuild-www.snc.bg

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!