ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

виж продукти

Everbuild Glutamine - 300 GR

31,00 лв.
 • Марка: Everbuild

Everbuild Glutamine 5000 осигурява глутамин в най-чиста форма. Това е най-често срещаната аминокиселина в кръвната плазма, която може да се наблюдава в над 60% от аминокиселинния профил на организма.

 

Everbuild Glutamine ще ви даде:

 

 • Подчертана анаболна функция
 • Подпомага синтеза на протеини
 • Помага за покачване на мускулна маса
 • Защитава мускулите от катаболните процеси ( мускулен разпад)
 • Намалява нивата на кортизола
 • Увеличава секрецията на хормон на растежа
 • Насърчава съхранението на гликоген
 • Стимулира имунната система
 • Ускорява навлизането на BCAA
 • Подпомага усвояването на различни хранителни вещества

 

Everbuild Glutamine 5000 съдържа 100% чист L-глутамин с фармацевтично качество. Самият L-глутамин е най-често срещаната аминокиселина в човешкото тяло. До 60% от аминокиселините в чистата им форма са изградени от глутамин. Междувременно около 20% от аминокиселините в кръвта също се състоят от глутамин.

 

Глутаминът в Everbuild Glutamine 5000 ускорява синтеза на протеини и предпазва от разграждане на мускулите. Той е един от основните компоненти на хормона на растежа и ускорява неговия синтез. Тази аминокиселина играе изключително важна роля в борбата с умората и възстановяването на напрегнатите мускулни влакна по време на физическа активност.

 

Everbuild Glutamine 5000 е незаменим съюзник в тренировъчните сесии и е задължителен за придобиване на желаната от вас физика, която ще ви помогне да станете по-добра версия на себе си! Всички продукти от серията Everbuild са с фармацевтична чистота и качество! Поръчайте най-чистите продукти на пазара и се насладете на техните уникални предимства!

 

kyowa-quality-glutamine-everbuild

 

В този продукт е използван KQ (Kyowa Quality) глутамин. Kyowa Quality (KQ) се формира от добър набор от свръхчисти аминокиселини и свързани съединения, предоставени изключително от Kyowa Hakko BIO Co. LTD., истински световен лидер с над 60 години опит и репутация за стриктно осигуряване на качеството.

 

Със своята иновативна технология за ферментация, разработена през годините, Kyowa® се превърна в доверен пионер в областта на здравето.

 

ПЪРВО КАЧЕСТВО!  KQ предоставя постоянно чисти продукти, базирани на 60-годишен опит на Kyowa®.

 

Как да използвате Everbuild Glutamine 5000?

 

Вземете една мерителна лъжичка след тренировка и една преди сън. През дните на почивка приемайте една доза преди лягане.

 

Вкусове: портокалова експлозия, ябълков пунш, череша с лайм

 

Една доза: 5,4 грама

 

Брой дози в опаковка: 55

 

Състав: 100% л-глутамин

 

SNC

 

everbuild-glutamine-5000

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!