EVERBUILD Mass Build

27,00 лв.
  • Марка: Everbuild

Mass Build на Everbuild е гейнър за покачване на мускулна маса и тегло с високо съдържание на въглехидрати, протеин и креатин. обогатен допълнително с аминокиселини, витамини А, Б, Е, К. С него ще повишите силата, подобрите възстановяването и ще натрупате по-лесно маса и килограми.

 

Everbuild Mass Build:

 

- Ускорява натрупаването на мускулна маса и килограми
- Дава сила
- Подобрява възстановяването между тренировките
- Обогатен с BCAA, Глутамин, Глицин и аминокиселни в свободна форма
- С 4 вида протеин, 3 вида креатин и матрица комплексни въглехидрати
- Обогатен с витаминен комплекс

 

 

CARBOHYDRATE BLEND / ВЪГЛЕХИДРАТНА МАТРИЦА
MASS BUILD съдържа сложни въглехидрати под формата на оризова и пшенична скорбяла, модифициран бял царевичен комплекс. Тези висококачествени въглехидрати стимулират мускулните клетки с достатъчно гликоген, което от своя страна увеличава техния размер и ги снабдява с енергия. Замяната на изчерпания гликоген след физическо натоварване е ключът към постигането на оптимално възстановяване.

 


PROTEIN BLEND / ПРОТЕИНОВ БЛЕНД
MASS BUILD съдържа само висококачествени протеинови източници. Суроватъчният протеин е изключително бърз, доставяйки необходимите аминокиселини до мускула в точното време. Млечният протеин в сместа, от друга страна, се усвоява бавно и постепенното разпределя хранителните вещества. Яйчният протеин е третият компонент на гейнъра. Известен е с по-голямата си биологична стойност и перфектен аминокиселинен профил.

 


CREATINE MATRIX / КРЕАТИНОВА МАТРИЦА
В тази матрица ще намерите три от най-ефективните форми на вода - монохидрат, хидрохлорид и нитрат (monohydrate, HCL, Nitrate). Креатинът е необходим за първичен синтез на АТФ и производството на енергия. Неговите ефекти се проявяват в увеличаване на силата, силата, издръжливостта, увеличаването на размера на мускулните клетки.

 


AMINO ACID MATRIX / АМИНОКИСЕЛИННА МАТРИЦА
MASS BUILD съдържа в свободна форма най-важните за мускула аминокиселини - BCAA (аминокиселини с разклонена верига). Те са не само необходими за възстановяване, но и създават мощни механизми, които стимулират мускулния растеж. Освен левцин, валин и изолевцин, MASS BUILD съдържа и есенциални (незаменими) аминокиселини в свободна форма, които тялото не може да произведе. Матрицата се допълва от аминокиселините глутамин и глицин.

 


VITAMIN BLEND / ВИТАМИНОВА БЛЕНДА
MASS BUILD съдържа също витамин А, витамин Е, както и витамини от група В, които са най-важни за метаболизма и мускулната функция. Тази смес прави добавката наистина пълен продукт за натрупване на мускулна маса и тегло.

 

 

Разфасовка: 0.908 грама.

 

Брой дози: 18

 

Доза: 50 гр.

 

Начин на прием: вземете две дози с вода след тренировка, в така наречения ''анаболен прозорец''. Почивният ден една доза сутрин, преди закуска и още една следобяд, между храненията.

 

SNC

everbuild-mass-build-www.snc.bg

everbuild-mass-build

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!