Fit Motion Комплект ластици

Продукти
35,50 лв.
  • Марка: Fit Motion
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Тренировъчният сет JK Fit Motion се състои от 5 вида ластици, всеки с дължина от 1,2 м.с различен цвят и съпротивление, две ръкохватки, две наглезенки, устройство за фиксиране към врата и удобна Fit Motion- чантичка. Произведени от естествен латекс по специална технология, т.нар. dip method.

Съставен от 11 части, комплекта е удобен за тренировки навсякъде - в къщи, пътувания и командировки, екскурзии с кола и дори в залата по пилатес и аеробика.

Лесно фиксиращите се в комплекта гумени експандери, позволяват да се променя желаното съпротивление и да се тренират различните групи според възможностите им. 

Ластиците от тренировъчният комплект JK Fit Motion намират приложение при работа за сила, силова издръжливост, бързина, гъвкавост, координация, ловкост.

Дръжките и наглезенките дават възможност да се работи едновременно с краката и ръцете, като така се натоварват много мускули, активиращи метаболизма, разхода на калории и респективно да се ускори процеса на свалянето на телесни мазнини. Едновременно с намаляването на телесното тегло, ластиците спомагат за оформяне на тялото и релефа на мускулатурата.

Възможност за изпълнение на голямо разнообразие от упражнения за всички мускули на човешкото тяло. Ластиците могат да се фиксират един към друг, с което се удължава многократно уреда, като така могат да се изпълняват упражнения в движение от няколко метра и голяма амплитуда.

Трениовъчния комплект JK Fit Motion е прекрасно тренировъчно приспособление за тренировка на деца, жени и мъже в трета възраст, такива с ограничена двигателна активност, болки в ставите, сухожилията и залавните им места.

Упражненията с еластично съпротивление са отлично средство за кръвонапълване на мускулите и вазодилация, което подобрява храненето им и възстановяването им. Отлично средство за кинезитерапия, раздвижване и сутрешна гимнастика.

Намират широко приложение в бойните спортове и колективните игри, плуването, фитнес, кросфит, аеробика, каланетика, пилатес и много други. Моделират движенията на изокинетичните тренажори (с променящо се съпротивление).

В професионалния спорт намират приложение, като средство за разнообразяване на подготовката, ОФП, разгрявене преди основната част на тренировката, кинезитерапия, превенция.

Освен за въздействие върху силовите характеристики на движенията, упражненията с ластици могат успешно да се използват и за развитие на скоростните показатели, когато се работи по посока на събирането на ластика, след предварителното му растягане. Така се работи в облекчени условия и този подход е особено полезен след продължителен застой в развитието на бързината.

Подходящи за за раздвижване след травми и операции, като съпротивлението може лесно да се регулира, освен по величина, така и по посока на силозадаване. Ластиците могат да се фиксират в различни точки и от там да се въздейства в желата посока, ъгъл и равнина Това не може да се постигне при тренировка с щанга и дъмбели, където усилието е само срещу гравитацията.

Така тренироката с ластици се явяват отлично спомагателно и допълващо силовата тренировка средство с редица полезни ефекти.

Вече нямате оправдание да прекратявате тренировки по време на почивка или поради липса на време за ходене до залата, тъй като удобният комплект може да бъде винаги с Вас!

Съпротивление (натоватване) на ластиците, специално изработените по специална технология в Малайзия за JK Fitness:

Червен - мин. до 2 кг;

Жълт -           до 4 кг.

Син -              до  6 кг;

Зелен -          до 10 кг;

Черен -          до 15 кг.

Използвайте възможността да тренирате ефективно и постигнете добра фигура и форма с най-евтиния и лесен за използване фитнес уред - тренировъчния комплект от експандери - "JK Fit Motion"!

 Забележка на JK Fitness:

Упражненията изпозващи еластично съпротивление носят много ползи за трениращият, но не бихме ги пепоръчали като високоефективно средство за развитие на мускулната маса и сила. За това ги използвайте само като спомагателно и синергиращо в това направление средство. В тази връзка, жените притесняващи се от силови тренировки с тежести, могат ефективно да използват комплекта с ластици JK Fit Motion, без да се страхуват от увеличаване размерите на своите мускули. 

Имайте предвид и това, че в хода на движението, съпротивителната сила на ластика нараства, докато при работа със свободни тежести не.

JK Fitness разработва специално ръководство за тренировка с еластично съпротивление в спорта и използва ластиците и експандерите в системата си JK Fit Motion TNS.  

За безопасност при трениране, проверявайте ластиците преди употреба за скъсвания, напукване, повреди. Не ги оставяйте на слънце. Използването им при различни температури, ги прави различно разтегливи. Ниските температури намалява еластичните им свойства.

Произведено в Малайзия от 100% чист, естествен латекс по уникален метод (dip method), специално за тренировъчната система за функционален фитнес "JK Fit Motion TNS". Няма добавени пластификатори, коагуланти или пълнители. Произведена по ISO 9001-2008 стандарти.

Тегло на комплекта: 0,680 кг.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!