Продукти

Фитнес добавки

Фитнес добавки
20 януари 2021

Независимо дали целта ви е да отслабнете, да натрупате маса или да изградите мускули - можете да откриете голямо разнообразие от фитнес добавки за вашата тренировка. Но, ако сте нов във фитнес залата, изборът на фитнес добавки може да бъде доста объркващ, дори плашещ. Затова сме съставили кратко ръководство за това, което смятаме, че ще ви помогне в решението кои са най-добрите фитнес добавки за вашите цели.

Моля, използвайте информацията за фитнес добавки само като ръководство и потърсете консултация със здравен специалист, преди да започнете да приемате фитнес добавки.

Прочети повече

Фитнес добавки за изграждане на мускули

Фитнес добавки 1
              Фитнес добавки - Вземете от нас!

Независимо дали искате да изградите или да тонизирате мускулатурата, приемането на правилните фитнес добавки е жизненоважно за постигането на желаните резултати.

По-долу ще разгледаме фитнес добавките - протеинови прахове.

Основните ползи от тези фитнес добавки са, че не само изграждат мускулите, но подпомагат възстановяването и силата им. Ако не приемате правилното количество фитнес добавки с протеин, това може да доведе до претрениране на мускулите и увреждането им.

Фитнес добавките - протеинови прахове може да се приемат преди тренировка, през целия ден деня или най-често, след тренировка. Протеиновите прахове са унивесални фитнес добавки, които могат да бъдат добавени към храната или да се консумират самостоятелно.

Има много различни варианти фитнес добавки, които представляват протеинов прах. Изборът зависи от вашите фитнес цели и личните ви предпочитания. По-долу е поместена списък за най-често използваните протеинови прахове, използвани във фитнес добавки за изграждане на мускули:

 • Фитнес добавки за мускулна маса: суроватъчен протеин
 • Фитнес добавки за мускулна маса: касеин протеин
 • Фитнес добавки за мускулна маса: соев протеин
 • Фитнес добавки за мускулна маса: яйчен протеин на прах
 • Фитнес добавки за мускулна маса: грахов протеин
 • Фитнес добавки за мускулна маса: оризов протеин

Предимствата и начинът на приемане на гореизброените фитнес добавки за изграждане на мускулите ще разгледаме допълнително.

Фитнес добавки за загуба на тегло

Фитнес добавки 2
                            Фитнес добавки - Качество и достъпност!

Важно е да знаете основните фитнес добавки за намаляване на теглото. Тези фитнес добавки ще ви помогнат да се отървете от последните няколко килограма и да получите желаните резултати.

Фитнес добавките за отслабване работят по различни начини, като основните три функции на тези фитнес добавки включват:

 • Фитнес добавки за намаляване на апетита и чувство на ситост
 • Фитнес добавки за намаляване на абсорбцията на мазнини за намаляване на приема на калории
 • Фитнес добавки за изгаряне на мазнини

Не забравяйте, че фитнес добавките са само помощно средство, което подпомагат отслабването, но най-важно за свалянето на килограми са здравословната диета и редовните упражнения. Преди да приемате каквито и да е фитнес добавки или да се подлагате на режими за отслабване, е изключително важно да се консултирате със здравен специалист. Така че разберете тялото си и ще се уверите, че следвате подходящия за вас процес.

По-долу поместваме списък на фитнес добавките за отслабване, които са най-популярните сред културистите и тези, чиито фитнес цели са да свалят килограми.

 • Фитнес добавки за отслабване: екстракт от зелен чай
 • Фитнес добавки за отслабване: L-карнитин
 • Фитнес добавки за отслабване: пирува̀т

Фитнес добавки за стимулиране на имунната система

Фитнес добавки 3
                       Фитнес добавки - Купете от нас!

Когато тренирате активно, е важно е да приемате фитнес добавки за повишаване на имунитета. Така ще останете здрави и ще можете да постигнете фитнес целите си, без да се налага да спирате, заради настинка или други често срещани инфекциозни заболявания. Ако не взимате фитнес добавки за стимулиране на имунната система, един грип може да ви върне няколко месеца назад във фитнес постиженията ви.

За поддържане на добър имунитет най-често се използват следните имунностимулиращи фитнес добавки:

 • Фитнес добавки - имуностимуланти: ехинацея
 • Фитнес добавки - имуностимуланти: глюкозамин сулфат
 • Фитнес добавки - имуностимуланти: пробиотици

Фитнес добавки: витамини

Причината фитнес добавките с витамини да са незаменима част от хранителния ви режим, когато спортувате или практикувате бодибилдинг, е подпомагането на организма в набавянето на тези вещества при наличие на дефицити. Ако ви липсват определени витамини или минерали в тялото ви, това може да повлияе на физическите ви показатели, на спортните и фитнес резултатите ви и най-важното - на цялостното ви здравословно състояния. Затова не пренебрегвайте набавянето на витамини чрез фитнес добавки, а по-долу са основните фитнес добавки, които според нас трябва да бъдат включени като част от вашата програма:

Фитнес добавки с витамин Е

Предимствата на фитнес добавките с витамин Е за вашите тренировки са следните:

 • Фитнес добавки с витамин Е за растеж на мускулите - фитнес добавките, които ви осигуряват витамин Е, ви помагат, защото той е антиоксидант, важен за растежа на мускулите.
 • Фитнес добавки с витамин Е за възстановяване на мускулите - след интензивна тренировка свободните радикали могат да нанесат опустошения на мускулите ви, което може да доведе до разкъсване. Тук фитнес добавките с витамин Е могат да ви помогнат.

Най-удобната според нас форма на предлагане на фитнес добавки с витамин Е, са капсулите. Можете да приемате тези фитнес добавки преди или след тренировка. Ако вземете фитнес добавките с витамин Е след тренировка, това може драстично да намали количеството на свободни радикали, което пък от своя страна ще доведе до по-бързо възстановяване на тялото ви.

Фитнес добавки с витамин С

Фитнес добавки 4
                     Фитнес добавки от SNC

Фитнес добавките с витамин С имат следните предимства за вашето тяло, когато спортувате:

 • Фитнес добавки с витамин С за защита на имунната система - витамин С е един от най-известните витамини, който е базов за човешкото тяло и има важна функция за укрепване на имунната система.
 • Фитнес добавките с витамин С са полезни за спортистите, но този витамин е важен не само за тях, но и за всички останали хора.
 • Фитнес добавките с витамин С осигуряват един от най-безопасните витамини, които можете да приемате ежедневно.
 • Фитнес добавките могат да помогнат на спортистите при възстановяването на тялото след интензивна тренировка
 • Фитнес добавките с витамин С поддържат високи нивата на тестостерон при мъжете. Витамин С прави това, като поддържа по-ниско съотношение на кортизола в тестостерона. От своя страна това помага на тялото да издържи на по-големите усилия по време на тренировките, което при активните спортисти е ежедневие.

Фитнес добавките с витамин С се предлагат под различни форми и е много популярен фактът, че ако не е усвоен, остатъкът от този витамин се изхвърля от тялото, така че дори да се превиши необходимата дневна доза, не би следвало да възникнат проблеми. Въпреки това, когато приемате фитнес добавки с витамин С прочетете упътването и следвайте стриктно предписанията.

Фитнес добавки за по-добра функция на мозъка

Фитнес добавките за по-добро функциониране на мозъка помагат за подобряване на настроението, по-добър сън и подобряване на възможността ви за съсредоточаване. Тези фитнес добавки помагат на тялото ви да си почине и да се възстанови, за да можете да се представите по най-добрия начин не само във фитнеса, но и в ежедневието си.

Ето първите две фитнес добавки, които обикновено се използват от спортистите за остър ум и спокоен сън:

 • Фитнес добавки за подобрение на мозъчната функция: L-теанин
 • Фитнес добавки за подобрение на мозъчната функция: L-триптофан добавки

Фитнес добавки за изграждане на мускули

Фитнес добавки за загуба на тегло

Фитнес добавки за стимулиране на имунната система

Фитнес добавки: витамини

Фитнес добавки за по-добра функция на мозъка

SNC

fitnes-dobavki-www.snc.bg