Freelife Acetyl L-Carnitine

29,00 лв.
  • Марка: FreeLife

Freelife Ацетил Л-карнитин транспортира и изгаря подкожните мазнини и ги използва за енергия, подпомага отслабването и постигането на желаното тяло. 

ACETYL L-CARNITINE/АЦЕТИЛ Л-КАРНИТИН e хранителна добавка, която се препоъчва за топене на мазнини, подкрепа на нервната система, засилване на сперматогенезата. 

Ацетил Л-Карнитин транспортира мазнините и ги използва за енергия, пренося дълговерижните мастни киселини в митохондриите и там те се изгарят. Предимство на Ацетил Л-карнитина, е че за да започнете да работи не е необходимо да извършвате усилие и заповва да работи много по-бързо от другите форми на л-карнитин - до 15 минути след прием.

Ацетил Л-Карнитин може да подпомага физиологичната дейност на мозъка и да подмога неговите функции като внимание, памет и концентрация, благодарение на участието му в синтеза на невротрансимитери като ацетилхолин. Засилва производството на енергия в мозъчните клетки. 

Ацетил Л-карнитин поддържа нормални нива на тестостерон образуване на сперматозоиди (сперматогенеза). Препоръчва се при ''лениви'' сперматозоиди.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ : По 1 капсула три пъти  ден с вода.

Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчиелния дневен прием! Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца!

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!