ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

виж продукти

FREELIFE Nettle/Коприва

35,00 лв.
  • Марка: FreeLife

Коренът от коприва увеличава активността на собствения тестостерон, благодарение на свързването си със секс хормон свързващия глобулин (СХСГ). Това води до повишаване на чистата мускулна маса, тренировъчния капацитет, издържливостта и либидото

КАКВО Е NETTLE/ КОРЕН ОТ КОПРИВА:

Nettle е хранителна добавка която се препоръчва за:

  • Натурално повишаване на мускулната маса
  • Предпазване от страничните ефекти от приема на хормони и прохормони
  • Намаляване на високите нива на естроген при мъжете

KAK ПОМАГА NETTLE/КОРЕН ОТ КОПРИВА

1. Натурално повишавaне на мускулната маса.

Nettle увеличава активността на собствения тестостерон. Има анаболно действие без  странични ефекти за здравето като хормоналните и прохормоналните препарати. Благодарение на силното свързване със секс хормон  свързващия глобулин ( СХСГ ), Nettleповишава нивото на свободния (активен)   тестостерон. Това води до повишаване начистата мускулна маса, либидото,  тренировъчния капацитет и издържливост. Nettle  допринася за  по-голям, по твърд  и изчистен вид  на мускулатурата на тялото по-изцяло натурален начин.

2. Предпазване от страничните ефекти от приема на хормони и прохормони

Блокирането на ензима 5-а-редуктаза намалява действието на дехидротестостерона (ДХТ) водещо до хипертрофия на простата и намаляващо окосмяването на скалпа на главата. Благодарение на Nettle се намаляват страничните ефекти върху таргетните органи и се повишава съотношението (Т:ДХТ) в полза на тестостерона.
Nettle потиска превръщането на тестостерона в дехидротестостерон, което  предпазва от  стероидното акне , косопад и окосмяването на други места по тялото. 

3. Намаляване на високите нива на естроген при мъжете

Nettleинхибира ензима алфа-ароматаза, което позволява нивото на естрогените в мъжкия организъм да се задържа на ниско ниво и намали ефекта от високата концентрация на естрогени  при мъжете (гинекомастия, задръжка на течности , лабилност на  психиката и т.н.). Високото ниво на естрогени при мъжете също е свързано с хипертрофия на простатната жлеза.

КАКВО СЪДЪРЖА NETTLE/КОРЕН ОТ КОПРИВА В ЕДНА КАПСУЛА:

 

Extr. Siccum Radicis Urtica Dioica L. 16:1 350mg

Сух екстракт от корен на коприва  16:1 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ:

Като хранителна добавка 2 пъти дневно по 1 капсула  приети с храна или според препоръката на специалист.

ЗАЩО NETTLE/КОРЕН ОТ КОПРИВА НА FREE LIFE:

Nettle е с най-висока концентрация от корен на коприва в една капсула спрямо останалите предлагани на пазара хранителни добавки съдържащи го (от 35 до 250mg). Допълнително благодарение на специално разработената технология имаме   най-висок процентна биологично-активните вещества. За получаването на един килограм екстракт от  корен на коприва  ние използваме 16 килограма сух корен от коприва.

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!