G-FEEL Кърпичка За Забавяне на Еякулацията - 3 БР

Продукти
8,00 лв.
  • Марка: ФРУКТУС / FRUKTUS
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Мокра кърпичка за забавяне на еякулацията, кото намалява леко чувствителността на пениса и увеличава времетраенето на половия акт. Преждевременната еякулация често се дължи на свръхчуствителността на главичката, която е много силна при възбуда.

С помощта на G-Feel Men Delay Wet Wipe се увеличава издръжливостта към сексуални стимули и оттук се забавя еякулацията. Не притъпява съвсем усещанията ( като при подобни продукти с лидокаин) и не влияе негативно на ерекцията, дори я подпомага. С помощта на карамфиловото масло се удължава половият акт.

 

Начин на употреба: Разтъркайте пениса за 1-2 минути, като наблегнете на зоната около главичката ( предната част и гемчето), изчакайте 10-15 минути за по-голяма ефективност, след което може да започнете половия акт. Кърпичката може да се използва и с презерватив.

Състав: Карамфилово масло, Лимонена киселина, Глицерин, Моно пропилен гликол, Пропил хидроксибензоат, Метил хидроксибензоат, Етилов алкохол, Дейонизирана вода.

G-feel Men Delay Wet Wipe кърпичка за забавяне на еякулацията може да се използва и се съчетава перфектно с G-Feel Билкова паста!

Сложете край на преждевременната еякулация и притесненията!

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!