ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

виж продукти

Haya Labs Turkesterone - 60 CAPS

68,00 лв.
 • Марка: HAYA LABS

HAYA LABS Turkesterone е хранителна добавка, която съдържа висококачествен туркестерон за растеж на чиста мускулна маса и възстановяване.

 

 

Качества и характеристики на Haya Labs Turkesterone:

 

 

 • Подпомага изграждането на мускулна маса
 • Допринася за бързото възстановяване след тренировка
 • Помага за насърчаване на протеиновия синтез
 • Спомага за по-бързата адаптация към стрес и умора
 • Мощни антиоксидантни свойства
 • Висококачествена формула
 • Стимулира естественото производство на тестостерон
 • Има мощен анаболен ефект
 • Подпомага загубата на тегло
 • Подпомага психичното здраве

 

 

Туркестеронът е концентрирана форма на екдистероид ( наричан още фитоекдистероид), съединение, което се среща естествено в някои насекоми и растения.

 

 

Екдистероидите имат анаболни и адаптогенни ефекти, поради което са изолирани и използвани в производството на добавки, които се използват за цели като насърчаване на мускулен растеж и спортни постижения.

 

 

Екдистероидите са естествено срещащи се стероиди с химическа структура, подобна на андрогените, включително "мъжкия репродуктивен хормон" тестостерон ( въпреки че жените също произвеждат малко тестостерон). Това означава, че те могат да имат същия ефект като тестостерона, когато става въпрос за насърчаване на мускулния растеж.

 

 

Някои изследвания показват, че добавянето на туркестерон може да помогне за поддържане на здрави/нормални нива на тестостерон. Приемането на туркестеронови добавки обаче не е същото като приемането на синтетични/анаболни стероиди или тестостерон, тъй като не се свързва със същите андрогенни рецептори в тялото.

 

turkesterone-arjuga-turkmenistanica-haya-labs

 

Има доказателства, че туркестеронът може да помогне за увеличаване на мускулния растеж и съотношението между мускулите и мазнините, като по този начин подобрява състава на тялото. Може също така да има някакъв ефект върху затлъстяването и да ускори метаболизма.

 

 

Туркестеронът може да увеличи синтеза на АТФ, което помага за захранването на мускулите, подобрява издръжливостта и предотвратява чувството на умора. Това може да доведе до по-интензивни тренировки и да помогне за изграждането на сила и издръжливост.

 

 

Проучванията показват, че туркестеронът може да помогне за възстановяването на мускулните влакна, които са били разградени след тренировка и да повиши нивата на мускулен гликоген, което може да помогне за премахване на млечната киселина и да подпомогне възстановяването по време на тренировка. Също така се смята, че помага за поддържане на положителен азотен баланс, което улеснява мускулния растеж.

 

 

Туркестеронът се счита за адаптоген, подобен на ашваганда или родиола. Подпомага психичното здраве, като помага на тялото да се справи със стреса и умората. Някои изследователи смятат, че подобрява съня и намалява тревожността, прегарянето и ниската мотивация, които могат да бъдат симптоми на депресия.

 

 

Как да приемате Haya Labs Turkesterone?

 

 

Вземете една капсула на ден, след хранене.

 

 

Една доза: 1 капсула

 

 

Брой дози в опаковка: 60

 

 

Състав в една капсула: екстракт от Ajuga Turkestanica - 500 мг

 

 

Други съставки: магнезиев стеарат, силика, целулоза

 

 

SNC

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!