HAYA LABS Vitamin D-3 / 400 IU / 100 Softgels

19,00 лв.
  • Марка: HAYA LABS

Витамин D-3 400IU на HAYA Labs е важен за имунната система, костите и здравето като цяло. Оказва положителен ефект върху много органи. Той се извлича от колекалцифепол и се предлага в изгодни опаковки от 100 таблетки.

Характеристики и характеристики на витамин D-3 400 IU от HAYA Labs:

- Дефицитът се дължи на повишения риск от лош сън.
- Подкрепа за безпроблемна работа
- Недостигът на витамин D причинява паксит
- Важен за здрава имунна система
- Поддържа добро състояние на кожата
- Някои данни показват, че стероидите увеличават метаболизма на витамин D.
- Важен елемент на здравето

haya-labs-vitamin-D3-400IU

Витамин D-3 (като колекалцифепол) е мастноразтворим витамин. Известен е като „слънчев“, тъй като се създава в тялото от действието на ултравиолетовите лъчи на Слънцето върху кожата. Витамин D-3 се превръща в бъбреците в хормона калцитриол, който на практика е най-мощната му форма. Ефектите от това съединение са насочени към червата и костите.

Основната биологична функция на витамин D е да поддържа нормални нива на калций и фосфат в кръвта. Помага за усвояването на калция, стимулирайки образуването и поддържането на здрави кости.

Той също така увеличава постоянната минерализация в комбинация с различни други витамини, минерали и хормони. Без витамин D костите могат да станат тънки, чупливи, меки и безформени. Този елемент предпазва цялата система от заболявания като рахит при деца и остеомалация при възрастни, които водят до увреждания и дефекти.

Една доза = 1 таблетка

Как да приемате: приемайте 1 доза дневно, с вода

Брой дози в опаковка: 100

Състав: витамин D-3

          
Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца! Да не се превишава препоръчителния дневен прием!

SNC

haya-labs-vitamin-d-3-400IU-www.snc.bg