Isomatrix Whey Protein

50,00 лв. 20,00 лв.

Марка: Body Charge :Laboratories

Isomatrix whey protein е бленда от суроватъчен протеин изолат и концентрат. Високобелтъчна хранителна добавка, изчистена от всякакви излишни съставки. Богат е на неденатурирани протеинови фракции и повече от 18 гр. аминокиселини с разклонена верига на 100 гр. Съдържа и голямо количество аргинин, което гарантира повече приток на хранителни вещества към мускулите, както и повече ''помпане''. Благодарение на уникалния процес на ултрафилтрация на протеина, той е богат на протеинови фракции като алфа-лакталбумин, бета-лактоглобулин, имуно-глобулин и серум-албумин. Това на прост език означава по-натурална формула, лесно разпознаваема от организма и съответно повече чиста мускулна маса. Протеинът е подходящ и в периоди за изчистване на мазнини, благодарение на ниското си съдържание на въглехидрати. Без аспартам, ацесулфам или други изкуствени подсладители и оцветители!

Инстантен, с висока разтворимост и страхотен вкус. Висока биологична стойност и усвояване от мускулите.

Начин на употреба: една доза преди и още една след тренировка. Може да се довави и една доза сутрин на гладно преди закуска, с цел прекратяване на катаболните процеси от гладуването през нощта.

Производено в Белгия.

Опаковка: 907 гр.

Брой дози: 30

Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца! Да не се превишава препоръчителния дневен прием!

SNC

Опции за покупка

Базова цена: 20,00 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!