ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

виж продукти

JK Nutrition Ecdysten / Ecdysterone - 120 TABS

54,90 лв.
  • Марка: JK NUTRITION

JK Nutrition Ecdysten /20-Hydroxyecdysone/ е един от най-мощните естествени стимуланти на производството на тестостерон. Екдистеронът се извлича от корена на растението Leuzea Carthamoides, което расте в Хималаите и Централна Азия на надморска височина над 2000 метра. JK Nutrition предлага лабораторно тестван екстракт с най-високата концентрация, позната на пазара на добавки при 96,9% от HPLC.

 

 

Екдистеронът JK Ecdysten ще ви даде:

 

  • Повишен белтъчен синтез ( анаболен ефект)
  • Увеличен апетите и усвояване на хранителни вещества
  • Ускорено възстановяване
  • Повишава силата и естественото производство на тестостерон
  • Подпомага имунната система
  • Мощен адаптоген
  • С руска суровина

 

Екдистерон е най-известното научно наименование за този екстракт, който е известен с няколко имена ( 20-хидроксиекдизон е друго популярно име). Ecdysten е сапонин, мощен растителен анаболен агент и на практика може да се нарече растителен стероид. Според някои изследвания той може да увеличи протеиновия синтез до 3 пъти, докато синтетичният стероид метандростенолон ( известен като Dianabol или Метан) увеличава протеиновия синтез с 1,5 пъти. Въпреки това, според руски изследвания от 1980 г., анаболната сила на сапонините е половината от тази на анаболните и андрогенните стероиди.

 

 

Освен висококачествен анаболен стимулант, Ecdysthen е и адаптоген. Стимулира протеиновия синтез и положителния азотен баланс и спомага за бързото изграждане на сила и мускулна маса. За това действие се избира като хранителна добавка от силови атлети. Влияе върху метаболизма на въглехидратите и нуклеиновите киселини (отговорни за синтеза на протеиновите структури) и увеличава количеството на високоенергийните фосфатни съединения.

 

 

Установено е, че Ecdysten спомага за намаляване на концентрацията на урея и ускорява еритропоезата, в резултат на което анаболният фон се увеличава. Освен сила, екдистените повишават и издръжливостта и се борят с умората. Счита се и за имуностимулант и антиоксидант. Намалява нивата на захар и инсулин.

 

 

Полезен за борба с холестерола и излишните телесни мазнини екдистеронът на JK Nutrition е един от най-мощните на пазара, заедно с узбекския и руския, които се предлагат съответно в 1 таблетка х 5 мг и 2,5 мг.

 

 

Въпреки че не е толкова силен като анаболните стероиди, Ecdysten е добър заместител за тези, които искат да избегнат възможните странични ефекти на забранените вещества и въпреки това да повишат драстично свойте резултати.

 

 

Как да приемате JK Ecdysten:

 

 

Препоръчва се прием от 2 до 4 таблетки на ден. За най-добър ефект ги приемайте преди хранене, разпределени по равно през деня.

 

 

Състав в една таблетка: Beta ecdysterone Cyanotis arachnoidea Extract ( 96,9% HPLC) - 3 мг

 

 

ВНИМАНИЕ: Екдистен (20-Hydroxyecdysone) е хранителна добавкаа, не е забранен и не в допинг листата на WADA, но през 2021 и 2022 год. е под наблюдение.

 

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!