JK NUTRITION Ecdysterone Tribol - екдистерон с трибулус, 60 капс.

39,50 лв.

Марка: JK Nutrition

Ecdysterone Tribol на JK Nutrition е високоефективна хранителна добавка съдържаща екстракти от билките Leuzea или Rhaponticum carthamoides и Tribulus Terrestris. Фитостероидното съединение екдистерон и трибулус террестрис в комбинация повишават екстремно нивото на тестостерона – основния мускулноизграждащ хормон. Препарата е мощен адаптоген, имуностимулатор и тонизатор на нервната система. Екдистеронът повишава значително усвояването на протеин.

Стимулира половата активност и общата работоспособност на организма.

Левзеята е позната от хиляди години сред азиатските народи и е използвана за повишаване на силата и издръжливостта на войните, както за здраве и дълголетие сред населението на Тибет и Китай.

Активните съставки /makisterone (tetrahedron C28),  (makisterone - b, c и d, 20-hydroxyecdysone/ в левзеята, както и трибулус террестрис водят до увеличаване на максималните силови възможности, синтеза на белтъците (изграждане на чиста мускулна маса) и топенето на мазнините.

Подходящ е за спортисти от силовите спортове, подложени на екстремални тренировъчни натоварвания.

През последните няколко години Ecdysterone Tribol беше успешно използван в подготовката на много елитни спортисти от силовите спортове - щангистите от националните отбори на Мексико, Венецуела, Домениканската република, както и от редица национални състезатели на България.

Продуктът беше основната хранителна добавка, използвана за повишаване на силовите възможности на българските волейболисти, класирали се на 4-то място на Европейските игри през 2015 год. 

Експериманталната работа и анализа на резултатите на спортисти, използвали Ecdysterone Tribol, позволи през 2016 год. да се направи публикация в сп. Атлетика, където се посочват ползите от 3 седмичното използване на продукта. Значителни резултати за повишаване на силата и взривната сила се постигат на 20-ия от началото на използването му.

Комбинацията от тези съставки е може би най-силната натурална и легална формула за повишаване на тестостерона!

Препоръчва се високо-протеинова диета при употреба на продукта.

Дозировка: Една капсула дневно.  1 капсула съдържа 5 mg ecdysterone (95% екстракт) и 390 mg tribulus terrestris (60% екстракт).
Опаковка: 60 капсули.
Дози: 30

Да не се превишава пpeпopъчитeлнaта дневна дoзa!

Да не се използва ĸaтo зaмecтитeл нa paзнooбpaзнoтo xpaнeнe!

SNC

Опции за покупка

Базова цена: 39,50 лв.

Подобни продукти:

 • 23,90 лв.

  Bio Fit Diosgenin 20 mg - диосгенин, 100 капс.

 • 39,00 лв.

  JK Nutrition Ecdysterone Gold - екдистерон с родиола, 60 капс.

 • 21,00 лв.

  ALLMAXX D-ASPARTIC ACID 100 ГР

 • 71,20 лв.

  Revange Knock Out Растежен хормон-активатор 30 капсули


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!