Колаген Energybody - Collagen

64,90 лв.
  • Марка: Energybody

Collagen Liquid e натурален хидролизиран колаген с най-високо германско качество (Collagen peptides - fortigel), с висока степен на усвояване.

 

Днес, всеки четвърти човек страда от проблеми със ставите и броят непрекъснато се увеличава. Основната причина за това е износване на ставния хрущял, предизвикано от възрастта и механичния стрес, на който ежедневно е подложен човека. Но помощ и на разположение на страдащите е  Collagen Liquid Plus Vitamin C на ENERGYBODY. Германската фирма разработи иновативна съставка за възстановяването на ставния хрущял, съставена от Колаген - протеиновата съставляваща около 70% от хрущялната маса. Оптимизираните специфични колагенови пептиди от FORTIGEL® са доказани за стимулиране растежа на нов хрущял.

 

 

ENERGYBODY Collagen Liquid помага за облекчаване на болки в ставите и прави ставната повърхност по- гладка, а костните звена по-мобилни. По този начин, продукти, съдържащи FORTIGEL® могат да подобрят качеството на живот.

 

Най-високият ефект на колагена на FORTIGEL® е научно доказан в множество изследвания. Съгласно публикувани изследвания, перорално прилаган FORTIGEL® е доказано, че се абсорбира интензивно и се натрупва в хрущяла. Поглъщането на FORTIGEL® стимулира статистически значимо повишение на метаболизма на хрущялната тъкан.

 

  • Изключително полезен за здравето на ставите, хрущялите, мускулите, костите, сухожилията, ноктите, зъбите и целия организъм.
  • Подобрява общия тонус, съня и възпрепятства натрупването на мазнини в тялото.
  • Има антикатаболен ефект и спомага за повишаването на мускулната маса.
  • Присъства като добавка в много протеинови хранителни добавки.
  • В продукта има добавка на вит.C и стевия, като полезен подсладител.
  • Лабораторно изработен с патентован колаген Fortigel™.

 

Дозировка: 25 мл (една капачка) се приема веднъж на ден, преди двигателна активност или тренировка.

 

Разклати добре преди употреба и не пий директно от бутилката.

 

Опаковка: 1 литър.

 

Вкус: Mirabelle

 

Производител:  ENERGYBODY ( Германия)

 

Вносител: JK Fitness.

 

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!