ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

виж продукти

Кондиционната подготовка във волейбола

25,00 лв.

Книга за кондиционната подготовка във волейбола, разглеждаща иновативна концепция с блокова схема на периодизация и авторски принципи и методи на физическата подготовка.

 

Използван е съвременен подход, изграден на основи на някои закони от квантовата физика.

 

В книгата е описана практическата работа на автора с висококвалифицирани състезатели по волейбол и други спортове, спортни комплекси и програми и много други полезни за практиката теоретико-практически постановки.

 

В края на 2016 год. излезе второ, обогатено издание на книгата "Кондиционната подготовка във волейбола"! JK Fitness предлага само него.

 

Второто издание е изложение на цялостната концепция на кондиционна подготовка по системата "JK Fit Motion" (https://fitmotion.eu), по която са подготвяни състезатели като Матей Казийски, Николай Николов, Боян Йорданов, братя Братоеви, Андрей Жеков, Николай Учиков, Добрияна Рабаджиева, Страшимира Филипова, Елица Василева, Националния отбор по волейбол - сребърен медалист от Евро-Олимпиадата в Баку 2015, 4-ри кратния републикански шампион по волейбол - Марек (2012-2015 год.) и състезатели от други спортове - виж: http://julian-karabiberov.com/athletes.

 

Посочена е стратегията за развиване на физическите качества и трансформирането им в психо-моторни двигателни способности, осигуряващи висока игрова ефективност и отборен успех.
Изложената в книгата блокова схема с адаптирани тренировъчни модули и комплекси, въведените от автора иновативни методи и принципи на тренировка, базираната на някои закони на квантовата физика технология на работа и др., формират действително използваната на 100% в практиката методика на подготовка с редица български национални състезатели през последните 7 години.
"Кондиционната подготовка във волейбола" е една от малкото у нас книги показващи, как връзката между наука и практика, осъществена и реализирана в изградения от автора спортно-тренировъчен комплекс "Nautilus" (http://gym.jkfitness.bg), наистина работи в полза на българския спорт.

 

 

Автор: Юлиан Карабиберов - вижте личен сайт: http://julian-karabiberov.com

 

Издател: Колеж по спорт "Био Фит"

 

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!