ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

виж продукти

Креатин Creatine Monohydrate JK Nutrition - 300 ГР

35,00 лв.
  • Марка: JK NUTRITION

Креатин JK Nutrition Creatine monohydrate е хранителна добавка за повишаване на силата и мускулната маса, синтеза на АТФ и напомпването по време на тренировка. Подпомага експлозивната сила и ускорява натрупването на маса.

 

 

Ефект и предимства на JK Nutrition Creatine Monohydrate:

 

  • Повече сила и издръжливост
  • По-бързо възстановяване между серийте
  • Напомпване и повече доставка на хранителни вечества до мускулите
  • Подобрена анаболна среда
  • Подпомага покачването на мускулна маса
  • Фармацевтична чистота

 

 

Креатинът е най-изследваната и доказала се във времето хранителна добавка. Незаменим помощник във фитнес залата за повишаване интензивността на тренировката и покачване на мускулната маса. Подходящ и за спортове, в които се търси екзплозивна сила.

 

Креатин монохидрат е най-добрата формула, когато става дума за покачване на мускулна маса и тегло. Водната задръжка, която идва с приема му, подобрява средата за растеж.

 

 

 

Как да приемате Креатина на JK Nutrition:

 

В тренировъчен ден вземете 5 грама ( една чаена лъжичка) във вода 30 минути преди тернировка и 5 грама веднага след натоварване. За предпочитане е дозата след тренировка да се приеме заедно с бърз въглехидрат - натурален сок, локум, банан, гумени мечета, с цел по-добро усвояване и инсулинов отговор. В почивния ден 5 грама между храненията. След 2 месеца прием препоръчваме почивка от 1 месец, след което цикълът може да се повтори.

 

 

Опаковка: 300 грама

 

Брой дози в опаковка: 60

 

Поризводител: JK Nutrition

 

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!