ЛАСТИК ШИРОК MSD BAND SPECIAL HEAVY ЧЕРЕН

Продукти
5,50 лв.
  • Марка: MSD
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Ластик широк MSD-Band Special Heavy за тренировка, загряване, кинезитерапия, превенция и рехабилитация. Експандерите Ви предлагат различен тип тренировка. Тренировъчните ластици на MSD-Band са направени от висококачествен латекс с нищожно съдържание на прахообразни частици. Тренировката с ластици MSD-Band увеличава обхвата на движение на горните и долните крайници, силата на отделните мускулни групи и подобрява координацията и работата между тях.

Ластиците на много други производители могат да се разтягат не повече от 3 пъти от своята дължина в отпуснато състояние. Ластиците на MSD-Band могат да достигнат коефициент на разтягане 6 пъти при изокинетично натоварване.

При създаването на ластици MSD-Band се използва специален процес Snap-Stop®, който прави тренировките с ластици осезаемо по-безопасни. Уникалната технология предпазва от скъсване ластика дори, когато върху материята има наличие на пробив или скъсване.

Производител: MSD (Белгия)

Цената е за метър!

Sport Nutrition Center Ви предлага ластици на MSD-Band в различни цветове, като всеки цвят показва силата, нужна за тяхното разтягане:

Цвят
Сила на опън
Телесен
свръх-слаба
Жълт
слаба
Червен
средна
Зелен
силна
Син
екстра силна
Черен
свръх-силна
Сив
супер силна

 

Тренировъчните ластици на MSD-Band се продават на линеен метър!

Това Ви позволява да спестите някой лев, като си поръчвате необходимата дължина, съобразно размерите на тялото Ви и упражненията, които възнамерявате да изпълнявате.

SNC

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!