ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

виж продукти

Левзея Макс Leuzea Max Cvetita Herbal

69,00 лв.
  • Марка: Cvetita Herbal

 

Leuzea / Leuzea carthamoides / е растение, богато на лечебни свойства от различни видове. Използва се както в популярната, така и в научната медицина. Екстрактът от левзея е естествен адаптоген. Помага на тялото да се справи със стреса и физическото и психическо напрежение. Може да се използва ежедневно като активен тоник за енергия и добро настроение. Руските спортисти казват, че всеки, който е опитал екстракта от Левзея, е готов напълно да се откаже от употребата на анаболни стероиди.

На тази основа извлекохме силно концентриран екстракт от ново поколение, а именно Levzea Max. Екдистероните, съдържащи се в Levzea, са сходни по действие с някои анаболни стероиди.

Как работи Levzeya Max

- Подобрява обработката и усвояването на хранителни вещества и особено на протеини. Подходящ е за диети, богати на белтък.
- Добре смилаемите протеини и важните аминокиселини улесняват вливането им в кръвта. Това допринася за по-бързо възстановяване след интензивни упражнения.
- Стимулира растежа на мускулите, помага за изгарянето на мазнини. Оформя мускулите естествено.
- Подобрява мозъчната дейност, като увеличава концентрацията и изостря рефлексите.
- Препоръчва се при ежедневен стрес от всякакъв вид, защото е изключителен адаптоген.
- Действа като естествен афродизиак, подобрява сексуалната активност, либидото (сексуално желание) и потентността.
- Увеличава физическата издръжливост многократно.Levzeya Max е енергизиращ инструмент, който е полезен не само за активни спортисти. Екстрактът дава сила на всеки по-лесно да се адаптира към различни промени в околната среда, тъй като благоприятно стимулира имунната система и я прави устойчива на външни влияния.

За какво още помага Levzeya Max?

- Подобрява настроението, повишава апетита. Помага при умора и депресия, раздразнителност и главоболие. Има общоукрепващо действие.
- Помага за фокусиране и на паметта, което го прави подходящ за хора с умствено напрежение.
- Подобрява дейността на черния дроб, сърцето и мозъка.
- Подобрява кръвообращението, нормализира съдържанието на хемоглобин в кръвта, регулира кръвното налягане.
- Има аналгетичен ефект върху тялото, независимо от местоположението на болката. Ускорява заздравяването на рани и фрактури.
- Помага за по-бързо и ефективно възстановяване след заболяване. Има силен детоксикиращ ефект при отравяне с храна или алкохол.
- При жените левзеята има доказано благоприятен ефект за подобряване на репродуктивната способност.

Levzea Max прием

За подобряване на ежедневието: могат да се вземат 3 ml. веднъж дневно.
За спортисти: може да се приема до два пъти на ден.
При високо протеинови диети: добре е да приемате по 3 ml два пъти дневно, един час преди хранене.Д-р Димитър Янев за Levzeya Max

Димитър Янев е лекар, хомеопат, терапевт на Шуслер, фитотерапевт, отоларинголог:

"През този летен сезон работех на различни места с много натоварване и интензивност - много пътувания от едно работно място до друго, трафик, топлина. В края на сезона бях изтощен, изтощен, имах затруднения в концентрацията и не можех да спя, кръвното ми налягане е нараствало непрекъснато, въпреки че пия лекарства.

Знаехте за добавките на Levzea, но коя да изберете? Спрях се на Levzeya Max на Tsvetita Herbal, защото доскоро пиех техния пробиотик и ефектът беше добър.

Изпих 3 мл. сутрин и 3 мл. на обяд за 1 седмица. След това само веднъж, сутрин, 3 мл. Общото време, в което използвах продукта беше 2 месеца.

Още след първата седмица усетих повече енергия. Тонусът ми стана по-силен и станах по-устойчив. Фокусът ми се подобри и  изостри. Сънят постепенно започна да се нормализира. Кръвното ми налягане започна да спада, но това, което наистина ме впечатли, беше, че холестеролът една седмица преди да започна да приемам Levzea Max е 8,6, а сега е 6,3! Добрият холестерол се покачи, а триглицеридите спаднаха, почти до горната граница на нормата. Това е без промяна на диетата ми!

Щастлив съм да препоръчам този препарат на моите пациенти и приятели, защото сам видях качествата му! "


„Leuzea carthamoides е растение, богато на лечебни свойства от различни видове, което расте в Сибир и Североизточна Азия. Тази билка е известна още като маралов корен. Левзея много прилича на външен вид на магарешкия трън, който расте по нашите земи, но няма нищо общо с това.


Според легендите в древна Монголия се смятало, че отвара от корени на Левзея лекува над 15 болести. Древните монголи са вярвали, че с редовния прием на отвара от левзея можете да живеете до 100 години

 
Подходящ е за прием на високо протеиново хранене (т.е. „диети“ за отслабване и / или увеличаване и поддържане на мускулна маса). Добре смилаемите протеини и важните аминокиселини улесняват вливането им в кръвта. Това допринася за по-бързо възстановяване след интензивни тренировки. "Светослав Ковачев за Levzea Max

Светослав Ковачев е лицензиран фитнес инструктор. Автор е на повече от 80 статии, свързани със здравословното хранене, фитнес програмите и принципите на обучение. Ето какво пише:

„За един месец използвах 3 бутилки Leuzea Max от 100 ml с дневен прием: 3 пъти по 3,5 ml или общо 2100 mg на ден.

Но нека дадем малко предистория, каква беше причината за тестването на продукта?

Причината беше въвеждането на екдистерон, извлечен от Levzea, като хранителна добавка за увеличаване на силата и мускулната маса, със свойства, подобни на тези на анаболните стероиди.

Ето информацията, която наклони баланса в полза на Leuzea Max.

Екдистеронът, съдържащ се в Leuzea Max, действа чрез увеличаване на азотния баланс и увеличаване на протеиновия синтез, характерни свойства на анаболните стероиди, но за разлика от тях няма странични ефекти, свързани с хормонални промени и потискане на производството на тестостерон и лутеинизиращият хормон.

В Русия много от техните спортисти използват екдистерон, получен от левзея, за да увеличат спортните си постижения, както и в стероидните цикли на руските щангисти.

Като приемат Levzea, те покриват тестовете за неутралност на анаболните стероиди, като същевременно използват почти същата ефективност като екдистерона.

Отделно, много руски изследвания показват по-добри резултати от тестовете в сравнение със стероидите при същите спортисти.


Действието на екдистерон в Levzea Max

Повишено задържане на азот и повишен синтез на мускулни протеини означава, че трябва да увеличите дневния си прием на протеин, докато използвате Levzea Max

Увеличаване на силата и издръжливостта на тялото.

Стимулира мускулния растеж чрез повишен синтез на протеини.

Помага за изгаряне на мазнини

Действа като естествен афродизиак, подобрява сексуалната активност.

Подобрява настроението и концентрацията

Подобрява умствената дейност

Няма странични ефекти, дори при дози над 5000 mg.

Повишава апетита и подобрява кръвообращението.

Има аналгетичен ефект и спомага за по-бързото възстановяване след заболяване.

Подобрява репродуктивните възможности на тялото.Проучванията показват, че Levzeya Max е безопасен при дози от 5 mg / телесно тегло, като препоръчителната доза е 300-500 mg. на ден. Повечето компании препоръчват еднократна доза от 300 mg. Има обаче спортисти, които са постигнали отлични резултати, използвайки 2000 mg екдистерон на ден, както в моя случай от 2100 mg. дневен прием.

Можете също така да приемате Levzea Max в пирамидален цикъл, както при анаболните стероиди, с постепенно увеличаване на дневната доза и последващо намаляване.

Използвах билковия препарат Цветита - Левзея Макс в дневна доза 3 пъти по 3,5 мл. или 2100 mg. всеки ден в продължение на един месец.

През този период увеличих дневния си прием на протеин до 2 грама протеин на килограм телесно тегло, като се има предвид по-добра смилаемост на протеините. Включвам повече упражнения с основни тежести в моята фитнес програма. Увеличих интензивността на тренировката.

Резултати след края на цикъла ми с Левзея Макс от Tsvetita Herbal:

10 кг. на хоризонтална лежанка

15 кг. при клека

10 кг. при мъртвата тяга

Личното тегло се увеличи с 1,5 кг. в рамките на един месец, но имам значително по-обемен вид от преди.

Ако трябва да сравня ефекта от приема на Levzea Max от Цветита Хербал с приема на метан през същия период, с постоянни дози от 20 mg всеки ден, бих казал, че разликата ще бъде малко по-голяма в полза на метана, като личното наддаване на тегло, при задържане на вода. От друга страна обаче би било необходимо да се приемат хепатопротектори и добавки за възстановяване на хормоналните нива.

В заключение бих добавил, че бих предпочел действието на Levzea Max пред Tsvetita Herbal пред всеки анаболен стероид. "

Знаете ли че?

*В Монголия от древни години се е вярвало че отвара от Левзея корен лекува повече от 15 болести. Също така, древните монголци са вярвали, че с редовен прием на отвара от левзея е можело да се доживее  до над 100 години.

* Лекари от цяла Европа препоръчват Левзея корен екстракт за възстановяване след травми и тежки наранявания (фрактури,разкъсани мускулни и сухо жилни връзки) .

Без добавени консерванти и оцветители! Без добавена захар!

Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца! Да не се превишава препоръчителния дневен прием!

SNC

leuzea-max-cvetita-herbal-www.snc.bg

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!