Магазин SNC

Магазин SNC

Sport Nutrition Center се намира на Пиротска 12 в София и е първият магазин за хранителни добавки в България. Разполагаме с голямо разнообразие от хранителни и здравословни добавки. Работим с най-добрите марки и гарантираме за качеството на всичко, което предлагаме. Изготвяме тренировъчни и хранителни режими, както имаме и протеинов бар, където може да заповядате да се почерпим и да станете не само наши клиенти, но и наши приятели.

Магазин за хранителни добавки

Храната е най-добрият начин да получите всички необходими хранителни вещества. Но ако смятате, че диетата ви може да има недостиг на някои от тях, магазин за хранителни добавки може да ви помогне.

Не сте сигурни дали сте на прав път с набавянето на нужните ви вещества от храната, или ви липсват витамин или минерали и трябва да ги набавите от магазин за хранителни добавки? Вашият лекар или регистриран диетолог може да ви помогне да разберете. В някои случаи може да ви направят кръвен тест, за да проверите за неща като нивото на витамин D. Но вероятно ще трябва просто да чуят за типичните ви хранителни навици. За да си помогнете, запишете какво ядете и пиете за няколко дни, като включите добавките от магазин за хранителни добавки, които приемате.

Прочети повече

Стъпка 1: Разберете от какво се нуждаете от магазин за хранителни добавки

Преди да поръчате от нашия магазин за хранителни добавки, трябва да сте наясно какво е полезно за вас. По-долу поместваме списък с нещата, от зависят вашите хранителни нужди:

  • възраст;
  • видовете храни, които ядете;
  • състояние организма като цяло, както и евентуални заболявания.

Каква е опасността от здравословни проблеми при приемане на продукти от магазин за хранителни добавки

Например, ако сте изложени на риск от остеопороза, вашият лекар може да препоръча калций и витамин D от магазин за хранителни добавки. Ако сте жена, която е бременна или иска да забременее, за вас е важно да приемате фолиева киселина от магазин за хранителни добавки. Този продукт от магазин за хранителни добавки помага за предотвратяване на някои видове вродени дефекти при бебето. Ако тренирате за по-добро сърдечно здраве и издръжливост, фитнес планът ви може да включва набяване на омега-3 от магазин за хранителни добавки.

Стъпка 2: Пазарувайте умно от магазин за хранителни добавки

За да изберете разумно сред продуктите, които магазин за хранителни добавки предлага, по-долу поместваме няколко съвета, които можете да използвате при избора на фитнес храни от магазин за хранителни добавки.

Напишете си домашното преди да поръчката от магазин за хранителни добавки

Преди да започнете да поръчвате от магазин за хранителни добавки, научете подрожно с какво е полезна всяка добавка, какви са предимствата и рисковете от нейната употреба. Много хора просто грабват неща от магазин за хранителни добавки, защото са чували за това по телевизията или защото хората говорят за това. Съветет на магазин за хранителни добавки е да не подхождате лековато. Когато се съмнявате за нещо конкретно от магазин за хранителни добавки, консултирайте се с вашия лекар.

Преди поръчката от магазин за хранителни добавки, проверете дали добавката, която искате да си купите, е одобрена и безопасна за здравето

Във всяка държава има организация, която контролира какви добавки се предлагат в магазин за хранителни добавки, дали са безопасни за здравето и дават разрешение или отказват продажбата им в магазин за хранителни добавки. За България такава организация е БАБХ. Допълнително, продуктите от магазин за хранителни добавки се тестват от немалко независими организации, които правят тестове, за да проверят дали съставките на етикета отговарят на съдържанието на продуктите в магазин за хранителни добавки и дали те отговаря на техните стандарти.

Преди избор на добавки от магазин за хранителни добавки, уверете се, че сте получили отговори на следните 4 въпроса:

Какви са ползите от добавката в магазин за хранителни добавки?

Има ли някакви рискове от използването на добавката от магазин за хранителни добавки?

Колко от добавката от добавката от магазин за хранителни добавки трябва да приемам?

Колко време трябва да приемам добавката от магазин за хранителни добавки?

Ако имате допълнителни въпроси за добавките, предлагани в магазин за хранителни добавки? Свържете се с нас - магазин за хранителни добавки може да отговори на вашите въпроси относно състава на добавките и как трябва да бъдат приемани.

Стъпка 3: Уведомете вашия лекар за добавките, които поръчвате от магазин за хранителни добавки

Кажете на Вашия лекар какво приемате от магазин за хранителни добавки. Тох ще ви консултира по следните въпроси

Възможни нежелани реакции

Някои добавки от магазин за хранителни добавки могат да си взаимодействат с лекарства или други вещества, които приемате. Например, ако вземете лекарство за разреждане на кръвта, не трябва да приемате твърде много витамин К, което кара кръвта да се съсирва. Ако ви предстои операция, може да се наложи да спрете приема на омега-3, поради риск от кървене. Вашият лекар може да ви помогне да намерите правилния баланс между приемане на добавки от магазин за хранителни добавки и вашето добро здраве.

Как добавките от магазин за хранителни добавки се вписва в диетата ви?

Някои витамини от магазин за хранителни добавки трябва да се приемат с храна, а други - без. Освен това някои добавки от магазин за хранителни добавки не е добре да се комбинират на един прием, например, желязото не трябва да се приема с мляко, тъй като желязото и калция се конкурират при усвояването от организма.

Препоръчителен дневен прием на добавки от магазин за хранителни добавки

Количеството на витамини и минерали от магазин за хранителни добавки, които трябва да приемате допълнително, зависи от количествата им, които е препоръчително да приемате на дневна база и колко от тях успявате да си набавите чрез храната. Препоръчителния прием зависи отчасти от вашата възраст и пол и може да се променя в различните периоди от живота ви - например, ако сте бременна, кърмите, имате заболяване или сте с ниско съдържание на това хранително вещество.

Някои хора може да приемат 10 пъти повече от препоръчителния дневен прием за определени вещества, което може да е твърде много за организма. Затова, когато избирате добавките, които да поръчате от магазин за хранителни добавки, трябва да вземете предвид и общата си диета, което включва всичко, което ядете и пиете.

Вашите очаквания към резултатите от добавките от магазин за хранителни добавки

Въпреки добавките, които сте поръчали от магазин за хранителни добавки, трябва да се храните здравословно и да следите редовно здравето си и общото състояние на организма. Освен това е добра идея да си записвате всичко, което приемате - с храната или от магазин за хранителни добавки, какви резултати сте постигнали или евентуални странични ефекти, които са се появили.

 

Магазин за хранителни добавки Sport Nutrition Center

Магазин за хранителни добавки Sport Nutrition Center е първият магазин за хранителни добавки, отворен в България. Започнал дейност през 1990 година, към днешна дата опитът и традицията са поставили магазин за хранителни добавки на едно от челните места в предлагането на фитнес добавки.

Магазин за хранителни добавки Sport Nutrition Center работи с доказани марки, като дава гаранция за качеството на всеки от предлаганите продукти. Заедно с това, магазин за хранителни добавки може да ви предложи изготвяне на индивидуални програми и режими за тренировка и хранене.

Специалистите от магазин за хранителни добавки SNC се отличават със знания, опит и желание да са от помощ на потребителите. В магазин за хранителни добавки Sport Nutrition Center винаги можете да разчитате на перфектно обслужване и персонално отношение, както и на консултация за продуктите и професионални и адекватни съвети за вашия тренировъчен план, хранителен режим и прием на добавки.

Оттук са започнали много шампиони и самото име на магазин за хранителни добавки Sport Nutrition Center вече е гаранция за висока класа. Елате и се убедете сами!

Заповядайте в магазин за хранителни добавки в София, на ул. “Пиротска” 12. Разполагаме с протеинов бар, където да поговорим и да се почерпим, защото нашите клиенти си и наши приятели.

Магазин за хранителни добавки

Стъпка 1: Разберете от какво се нуждаете от магазин за хранителни добавки

Стъпка 2: Пазарувайте умно от магазин за хранителни добавки

Стъпка 3: Уведомете вашия лекар за добавките, които поръчвате от магазин за хранителни добавки

Магазин за хранителни добавки Sport Nutrition Center