MUTANT Glutamine 300 GR

Продукти
46,00 лв. 30,00 лв.
  • Марка: Mutant
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

MUTANT Glutamine е глутамин в чиста форма за повече възстановяване, чиста мускулна маса, хормон на растежа и силна имунна система.

 

Глутаминът е най-разпространената аминокиселина в човешкото тяло. Синтезира се от различни органи на тялото: мускулите, черния дроб и др. Глутаминът представлява над 60% от свободните аминокиселини в скелетните мускули и над 20% от всички циркулиращи аминокиселини.

 

Ефекти НА MUTANT Glutamine:

 

Глутаминът е една от най-важните добавки за всеки активен спортист. Подпомага възстановяването, насърчава храносмилането, растежа на мускулите и имунната функция.

 

Глутаминът поддържа мускулна маса и ускорява възстановяването на тъканите, претърпели микротравми след интензивна тренировка. Поддържането на високи нива на глутамин в тялото е от съществено значение за предотвратяване на разпадането на мускулите и поддържане на мускулна маса. В противен случай е възможен дефицит, защото други тъкани, които се нуждаят от глутамин, „нахлуват“ в глутамина в мускулите.

 

Глутаминът също е мощен имунен и храносмилателен стимулант. Увеличете нивата на хормона на растежа. Пиенето на само 2 грама увеличава отделянето на хормон на растежа. Изследователите са показали, че глутаминът увеличава усвояването на аминокиселините с разклонена верига (BCAA).

 

Глутаминът също е много важен за хората на диета с ниско съдържание на въглехидрати. Увеличете нивата на мускулен гликоген след тренировка. Глутаминът е продукт на сила и маса, облекчение и възстановяване. Освен това помага за задържането на вода в мускулната клетка, което я прави обемна и свежа.

 

Глутаминът няма странични ефекти. След тренировка количеството глутамин в тялото спада до 50%, затова е най-добре да го приемате след тренировка. Следователно помага за възстановяване на мускулния гликоген, повишава нивата на хормона на растежа, помага за улавяне на вода в мускулната клетка и подобрява синтеза на протеини. Препоръчително е да приемате до 30 минути след тренировка.

 

Глутаминът лесно се превръща в глюкоза, без да повишава нивата на кръвната захар и инсулина.

 

Глутаминът се намира в много хранителни добавки, таблетки, прахове или течности. Хранителните източници на глутамин са най-много протеиновите храни, а именно говеждо, пилешко, риба, плодове и млечни продукти.

 

Свойства и ползи от глутамин MUTANT Glutamine:

 

  • Помага за възстановяване на мускулните наранявания след тренировка
  • Стимулира мускулния растеж
  • Силен стимулатор на имунната и храносмилателната система
  • Увеличава освобождаването на растежен хормон
  • Увеличете нивата на мускулен гликоген след тренировка
  • Няма странични ефекти при обичайните дози
  • Хидратира мускулите и придава обем

 

Кога и как се използва MUTANT Glutamine?

 

Оптималната доза глутамин е 0,2 грама на килограм телесно тегло (например 20 грама за културист с тегло 100 килограма). Ако приемате 0,2 грама глутамин на телесно тегло след тренировка, нивата на растежния ви хормон ще се повишат. Изследователите са показали, че глутаминът увеличава усвояването на аминокиселините с разклонена верига (BCAA).

 

За най-добри резултати приемайте 5 грама преди и след тренировка и 5 грама преди лягане. В почивния ден 5 гр. сутрин на гладно и 5 гр. преди лягане,

 

SNC

 

mutant-glutamine-300-gr-www.snc.bg

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!